Archihus

Oppføringer - 18 properties

Archihus er en helt ny huskjede som har BoligPartner-konsernets kompetanse og ressurser i ryggen. Vårt mål er å tilby funkishus og andre moderne hus som skiller seg ut og blir lagt merke til.

Archihus ble født da BoligPartner-konsernet kjøpte huskjeden Håndverkshus av Hamar-arkitekt Kjell Johansen (68) våren 2016. Tegningsarkivet med husmodeller fra Håndverkshus 31 års lange virke inneholdt mange skatter, blant annet en husserie med funkisinspirerte hus tegnet i anledning tusenårsskiftet. Sammen med produktutviklere i BoligPartner har arkitekt Kjell nå redesignet husene i «milleniumsserien» til å bli moderne, tidsriktige Archihus som appellerer til den…

mer informasjon

Øster Hus

Oppføringer - 0 properties

Velkommen til Øster Hus

Er du på jakt etter ny enebolig, rekkehus eller leilighet i Stavanger, Sandnes, Sola, Bryne, Klepp, Randaberg, Rennesøy eller andre steder i distriktet?

Øster Hus har siden starten i 1974 vokst til å bli Rogalands største boligbygger, og står bak mange vellykkede byggeprosjekter. Firmaet har tradisjonelt bygget eneboliger på kundens egen tomt. Dette gjør vi fortsatt, men virksomheten dreier seg nå i stor grad om prosjektutvikling i form av eneboliger, rekkehus og leiligheter i Stavanger/Sandnes-regionen og…

mer informasjon

Mundus

Oppføringer - 0 properties

Om Mundus

Mundus er et huskonsept etablert i 2003 av Reknes Byggjevarer LL, – et solid og veletablert byggevarefirma helt tilbake til 1959. Vårt salgskontor ligger i Knarvik, 25 min nord for Bergen. Mundus har pr. i dag en husserie bestående av 20 hus og en tegningsbank med utallige varianter av husene. Vi er en liten aktør i et stort marked, som gjør at vårt hovedfokus er spesielt rettet mot deg som kunde. Våre erfarne konsulenter har alle Mesterbrev/spesialkompetanse fra…

mer informasjon

Viktoria Hus

Oppføringer - 0 properties

Viktoria-Hus AS er et entreprenørfirma etablert i 1965, omgjort til AS i 1971. Vi er 17 ansatte og driver en allsidig virksomhet innen bygg- og anleggsbransjen, med oppføring av eneboliger og tomannsboliger som hovedprodukter. Vårt dekningsområde er Telemark og Vestfold.

Alle hus er egentegnet og alt er egenprodusert. Vi setter opp alt etter ferdig grunnarbeid og støpt plate.

Vi har fast ansatte snekkere med årelang erfaring, der kvalitet på utførelse står i sentrum.

Kompetanse Sentral godkjenning Flere ansatte med mesterbrev…

mer informasjon

Vestlandshus

Oppføringer - 0 properties

VestlandsHus har stått støtt i det røffe kystklimaet siden 1974 Været i vest har formet kysten og menneskene som bor der. Det har også påvirket måten vi i VestlandsHus tenker på. Vi kan nemlig aldri tillate oss å ta snarveier, verken med materialer eller byggemåte. Med piskende regn i det ene øyeblikket og brennende sol i det neste, er vi nødt til å ta alle forbehold. Vi liker derfor å se lyst på det: vestlandsværet gir oss verdens heftigste produkttest.

mer informasjon

Vesthus

Oppføringer - 0 properties

Vesthus – Din leverandør av moderne hus Vi bygger fremtiden. Nyskapning og langsiktighet er fremtiden i vår bransje. Målet vårt er å lage bedre, smartere og moderne hjem for deg. I utviklingen av våre hus har vi latt oss inspirere av norsk arkitektur og moderne funkis. Vårt utvalg består av 36 spennende hus modeller i moderne stil. Vi har funkishus, moderne hus, mange boliger med utleie, tomannsboliger og boliger som egner seg i rekke. Vi ønsker å skape de hyggeligste…

mer informasjon

VestboGruppen

Oppføringer - 0 properties

Siden 1977 har VestboGruppen levert hus over hele Norge. Hovedkontoret ligger i værharde Ålesund som gir oss en god basis for kvalitet og erfaringer som er til å stole på.

VestboGruppen tegner boliger og fritidsboliger utført i mur eller tre. Vi har lang og bred erfaring fra prosjektering av både nybygg og rehabilitering, samt påbygg og tilbygg.

Kjedekontoret betjener i hovedsak forhandlere av VestboGruppen AS, men kan også dekke forespørsler fra entreprenører eller private.

mer informasjon

Urbanhus

Oppføringer - 0 properties

Med et Urbanhus får du et hjem som uttrykker hvem du er. Vi bygger moderne, funkisinspirerte hus. Alle boliger kan i svært stor grad tilpasses dine individuelle behov. Våre husdesignere er med på hele prosessen, fra idé til ferdig bygg.

mer informasjon

Tyrolerhus

Oppføringer - 0 properties

– Mer enn Tyrolerhus

Kort om oss 

Tyrolerhus har en meget kompetent stab med hovedsete i Sandefjord. I tillegg samarbeider vi nært med andre ingeniører «utenfor huset”, blant annet ved utarbeidelsen av arbeidstegninger og statiske beregninger. Siden 1974 og frem til i dag har vi levert boliger av høy kvalitet til hele Norge.

Tyrolerhus as har i dag 3 forskjellige husserier. TYROL  – KVADRATRIUM – TREND

Fellestrekk for nesten alle våre hus er bruk av…

mer informasjon

Systemhus

Landsdekkende
Oppføringer - 0 properties

Systemhus er bygd opp av erfarne og seriøse byggmestere fra hele landet.

«Vi bygger fremtiden»
er Systemhus sitt slagord, noe vi føler sier mye om våre verdier. Nyskapning, inneklima og langsiktighet er fremtiden i vår bransje. Opplev i dag hvordan du vil leve i morgen. Målet vårt er å lage litt bedre og litt smartere hjem for deg. Vi legger ned mye tid i å utvikle nye idéer for å skape det mest funksjonelle hjemmet for våre kunder. Vi…

mer informasjon