Blå Bolig

Landsdekkende

RÅD TIL Å BO PLASS TIL Å LEVE

En av våre mange fornøyde kunder har sagt følgende;

«Vi er stor fornøyd med huset og synes det er veldig innholdsrikt. Vi trives kjempe godt!! Synes fortsatt det er rart å tenke på at dette er huset vårt og at det er vi som har «bygget» det»

…det er helt i tråd med Vår visjon som er;

Vi skal sette gode spor ved å gi våre kunder en bolig som gir verdi for dem, for oss og for omgivelsene
– Det betyr blant annet at vi må alltid huske at vi er med på folks største økonomiske investering i livet!

Vi har levert omtrent 3000 hus siden starten for over 30 år siden. Aldri har en kunde eller en samarbeidspartner tapt penger på oss, og aldri har vi møtt en kunde i rettssalen. – Det er vi stolte av!

Vi selger ferdighus i hele Norge. Pr idag har vi 42 forhandlere som tilbyr vårt produkt i sine nærområder. Det betyr at vi kan levere alt fra byggesett til «nøkkelen i døra». I de få kommunene hvor vi ikke har forhandlerdekning, kan vi levere komplette byggesett med byggesøknad fra kjedekontoret. I disse tilfellene bistår vi kunde med timeverk og overslag slik at det blir enkelt å engasjere egne snekkere.

– Hvem tar jeg kontakt med?
Vanligvis får vi katalogforespørsler via nettsidene våre. Disse videresendes samme dag fra kjedekontoret til aktuell forhandler. Forhandler sender ut katalogen, følger opp, skriver tilbud og er kundes kontaktperson gjennom hele prosessen. Kjedekontoret jobber «i kulissene» med å fremskaffe tegninger, priser og garantier for våre forhandlere.

– Hvem er Blå Bolig forhandler?
Vår «typiske» forhandler har en selvstendig byggmesterbedrift med få og dyktige snekkere. Ofte er daglig leder selv på byggeplassen med hammeren i hånda.
– Dette gir forhandlerne nærhet til hele leveransen og ære i arbeidet som utføres. Kombinert med kjedekontorets storkjøpsavtaler og system er det som gjør Blå Bolig unike som huskjede.
– Kundene får stort utvalg, gode priser og kanskje mest viktig; – Trygghet gjennom tett og nær oppfølging. Vi eliminerer mange misforståelser og mulige konflikter på denne måten. Kundene våre skal ikke risikere å bli kasteballer mellom ulike kontaktpersoner.
– Vil være liten, men god
Kjedekontoret er en familiebedrift. Vi leverer rundt 100-120 hus i løpet av et år, og vi ønsker ikke å bli for store. Da prioriterer vi heller å gjøre jobben grundig som sikrer oss fornøyde kjøpere. Vi har levert omtrent 3000 hus siden starten for 33 år siden. Aldri har en kunde eller en samarbeidspartner tapt penger på oss, og aldri har vi møtt en kunde i rettssalen. -Det er vi stolte av!

– Ingen administrasjonsgebyr
Kunden får huset akkurat slik han ønsker det. Vi setter oss gjerne ned og tegner huset sammen med kjøperen, uten ekstra kostnad. Administrasjonen vår er så liten at vi krever ikke ekstra gebyrer.

Agent oppføringer