Fjogstad-Hus

Landsdekkende

RETTE SORTEN

Vi i Fjogstad-Hus har bestemt oss for å være bransjens beste på å få til gode byggeprosesser – til glede for deg som kunde. For mange er rehabiliteringen eller nybygget livets viktigste investering. Det er dine drømmer som skal realiseres, og vi skal sørge for at også byggetiden blir fylt med gode opplevelser.

OM OSS

QuickFixTM er jobber som ikke er søknadspliktige. Derfor kan vi være kjapt på plass hos deg med noen av våre dyktige QuickFixTM håndverkere. Du ringer og vi utfører jobben til avtalt tid og pris. Ofte kan vi være klar på få dager, men ved spesialbestillinger er vi klare til å utføre jobben når produktene er klare for levering.

Fjogstad-Hus bygger drømmeboligen din, på tomten du allerede har. Med dyktige arkitekter på huset finner vi den løsningen som passer til deg, din familie og hustomten. Deretter sørger vi for de nødvendige søknader og godkjenninger for å komme i gang med byggingen. Når alt det formelle er på plass, tar dyktige håndverkere og byggeledere over, og loser prosjektet trygt i havn. Og snart kan du flytte inn i drømmehuset ditt…

FiksFerdigTM er et boligkonsept fra Fjogstad-Hus hvor vi tilbyr deg arkitektegnede hus der alt er prosjekter på forhånd. Det gir deg som kunde full kontroll på både pris og tidsforbruk. Med kort byggetid etter godkjent byggetillatelse så både kjøper og selger du i det samme markedet. FiksFerdigTM passer perfekt for deg som har egen tomt, eller hvis du har f.eks. foreldre eller besteforeldre med stor tomt og mulighet for å dele den opp. Det kan vi selvfølgelig også hjelpe med.

Fjogstad-Hus sin rehab avdeling har lang erfaring i alt fra enkle nødvendige grep som å skifte råteskadde bord til fullstendig renovering med påbygg, opplett, riving innvendig og å bygge opp igjen. Vi snakker om alt fra en liten ansiktsløftning til en total forvandling. Vår rehabiliteringsavdeling har egne arkitekter og vi har lang erfaring i hele prosessen; fra idé til selve byggingen. Vi blir med på tomten eller til boligen og hjelper til med å se hvilke muligheter som finnes. Så tar vi oss av hele prosessen fra tegning til søkeprosessen og hele veien til ferdig prosjekt. Ta kontakt med vår rehabiliterings-avdeling i dag for en uforpliktende befaring.

Du leter ikke bare etter en bolig – du leter etter boligdrømmen. Din aller første leilighet eller rekkehuset med plass til å stifte familie. Den flotte eneboligen med hage til fotballspilling og grilling. Med plass til svigermor på eget gjesterom eller egen ungdomsavdeling i underetasjen. Drømmene er mange, behovene like så. Fjogstad-Hus har mange spennende prosjekter på Nordjæren og i Ryfylke. Utvalget er godt og sjansen er stor for at du finner din neste bolig hos oss. Ta gjerne kontakt i dag for spørsmål om våre prosjekter eller visning på tomt eller i visningsboliger.

Agent oppføringer

Ingen egenskaper tilgjengelig