Om oss

Jadarhus Gruppen er en av vår regions største og raskest voksende boligbyggere. Vi består av Jadarhus AS og Jadarhus Rehab AS.

Årlig bygger vi ca. 200 energieffektive boliger, i form av leiligheter, rekkehus og eneboliger. Vi bygger på egne felt, på kunders tomter og for storkunder. I tillegg rehabiliterer vi for private huseiere, profesjonelle aktører, borettslag og boligbyggelag.

Per i dag består Jadarhus av intet mindre enn 160 fantastiske ansatte. Vi legger stolthet og arbeidsglede i hver hustegning, hvert spikerslag og samtlige kvalitetsmålinger. Det aller kjekkeste vi vet er å oppfylle våre kunders boligdrømmer!

Alltid i forkant

Helt siden starten i 1996 har vi hatt store ambisjoner for våre boliger. Vi har kontinuerlig prøvd ut nye byggemetoder og stadig mer effektive energiløsninger. Målet har vært det samme hele tiden: Å bygge stadig bedre, finere og mer energieffektive boliger, til priser folk flest har råd til.

Nordens første aktivhus

Allerede i 2003 prosjekterte og bygget vi vår første lavenergibolig i samarbeid med Husbanken og Norsk Byggforsk, dette ble vårt Isobo-konsept. I 2010 utviklet og bygde vi ISOBO Aktiv i samarbeid med Husbanken, Sintef, Byggforsk og Enova. Dette er en helt ny type passivhus (ekstra energieffektiv bolig). Boligen, som står på Sandved, er en av Norges mest energieffektive, og produserer i perioder mer energi enn den forbruker selv.

Vår kompetanse kjennes på kroppen

Våre erfaringer fra ISOBO Aktiv og andre pilotprosjekter tas med når vi bygger nye boliger. Kompetansen som våre fantastiske fagfolk har bygget opp, kommer dermed alle våre boliger til gode. Ingenting gjør oss så stolt som når kunder bemerker hvor gode og varme boligene våre er.

Vi har det i oss alle sammen, og vi yter hver dag.

Hos Jadarhus både vet og har vi hva som skal til. Det lille ekstra gjør at vi kan møte enhver konkurranse og etterspørsel med initiativ, intelligens og innsats.

Fire gode grunner til å velge Jadarhus, og hvorfor du gjør et klokt valg:

b1
Vår standard skal være en alen over vanlig standard!

b2
Kunden skal ikke betale en krone mer enn avtalt pris!

b3
Hvis alt skal være ferdig i morgen, skal alt være ferdig i morgen!

like
Vår siste jobb er grunnlaget for vår neste!

Agent oppføringer

Ingen egenskaper tilgjengelig