Vi har byttet navn til Lierhus  fordi vi ønsker å stå sterkere i lokalmarkedet, og har valg å fremstå med helt ny profil. Våre nye arkitekttegnede hus har fått navn fra kjente stedsnavn i Lier, og vi er fortsatt lokalisert i hjerte av kommunen. Vi vokser og vi er nå flere dedikerte medarbeidere som vil gi deg de samme, gode leveransene som før

Like sterk – like trygg

Vårt mål er at markedet skal oppleve eksakt den samme tryggheten vi har levert til nå. Det betyr fortsatt 10 år reklamasjonsfrist for både gamle og nye kunder. Akkurat dét er faktisk unikt i bransjen, og det er et løfte om en kvalitetsbevissthet vi er stolte av å tilby! Det tilbyr vi med god selvtillit, fordi vi har utviklet en kvalitet vi kan stå inne for. Vi tar rett og slett ansvar for ditt hus inn i fremtiden.

Et valg av tillit

Å velge Lierhus skal være en beslutning basert på tillit. Tillit til at Lierhus ivaretar den kresne husbyggerens krav til ærlighet, sterk dedikasjon og høy kunnskap. Tillit til at vi garanterer boligkjøper høy kvalitet i alle ledd. Tillit til at nettopp Lierhus har lokalmarkedets beste forutsetninger for å hjelpe boligkjøpere smidigst gjennom prosessen – fra tomtekjøp til nøkkelferdig hus.

Agent oppføringer

Ingen egenskaper tilgjengelig