Mesterhus

Landsdekkende

HVEM ER VI?

De siste tiårene har Mesterhus vært en av Norges største boligbyggere. Dette har vi oppnådd gjennom godt håndverk, god kundeoppfølging og ved å tilby de rette husene, men først og fremst gjennom fornøyde kunder. Mesterhus er en landsomfattende kjede med rundt 150 frittstående byggmesterfirmaer. Vårt hovedkontor holder til i Oslo.

MÅL OG MOTTO

Grunntanken i Mesterhus er å bygge kvalitetshus, bygget av din lokale byggmester, forankret i fagkunnkap og solide håndverk gjennom hele byggeprosessen. Vårt mål er at alle som velger oss skal føle seg trygge, fra første møte til ferdig hus. Derfor har vi i Mesterhus slagordet: Det blir som avtalt!

MESTERBREV

Som den eneste boligbyggeren på markedet, krever Mesterhus at alle våre bedrifter skal ha Mesterbrev. Dette innebærer at den lokale byggmesteren må oppfylle våre høye krav til både praksis og håndverkerutdannelse. Dette skal gi deg som kunde ekstra trygghet, dersom du velger oss som din samarbeidspartner.

MESTERGRUPPEN

Mesterhus er en del av Mestergruppen som har lange tradisjoner med byggmestervirksomhet i Norge. Mestergruppen jobber i dag blant annet med kjedekonsepter innenfor husbygging og varehandel gjennom byggvarekjeden Byggeriet, og er i dag et av landets største byggevarekonsern.

Agent oppføringer

Ingen egenskaper tilgjengelig