Web:
www.oddhansen.no

Etter over 30 år i bransjen har vi bygget mange kvalitetsboliger på Haugalandet og i Sunnhordland. Vårt fokus er å bygge eneboliger og leiligheter med gode bokvaliteter til en fornuftig pris.

Odd Hansen består av de to selskapene Odd Hansen AS og Odd Hansen Prosjekt AS.

Under kan du bli litt mer kjent med oss.

 

ODD HANSEN AS

I løpet av de siste 20 årene har vi i Odd Hansen AS bygget opp en betydelig kompetanse på oppføring av eneboliger. Opprinnelig drev firmaet med trelasthandel, prosjekter, tilbygg og eneboliger, og har en tradisjonsrik historie helt tilbake til 1937. Fra opprinnelig å ha drevet på kaien i Kopervik sentrum ble bedriften i 1982 overtatt av Kopervik-mannen Odd Hansen og flyttet til industriområdet på Bygnes. Firmaet ble overtatt av Sverre Vik og Tønnes B Tønnesen i 1994 og gjennomgikk en «modernisering» både når det gjelder mannskap, bygninger og drift gjennom slutten av 90-tallet og inn i 2000. Fra å ha vært et tradisjonsrikt trelastfirma har vi utviklet oss til å ha hovedfokus på oppføring av nye eneboliger. Etter hvert ble firmaet Odd Hansen Prosjekt AS etablert. De tar seg av oppføring av større boligprosjekter og har pågående store utbygginger i Haugesund og Aksdal. Trelasten ble i 2007 solgt til E. A. Smith AS Trondheim.

1. januar 2013 ble Odd Hansen AS overtatt av Børge Andersen, Leif Helge Østebø, Sten Arve Nornes og Ramunas Lankutis, som alle har lang erfaring fra bolig- og eiendomsbransjen. Per 1. april 2015 overtok Børge Andersen, som tidligere var hovedaksjonær, hele selskapet. Tidligere medeiere har fortsatt sine lederstillinger i selskapet.

Odd Hansen AS har spesialisert seg på oppføring av eneboliger og driver per dags dato primært med dette. Foruten eier består firma av salgsleder Leif Helge, driftsleder Sten Arve, selger Hilde Trondsen, byggeleder Eivind Håvarstein, kontorleder Turid Næss og arkitekt Børge Skeiseid, og 15 ansatte tømrere. Vi bygger årlig omlag 30 nye eneboliger på Haugalandet og i Sunnhordland (Bømlo/Stord). I kontorene våre på Bygnes har vi, som tidligere nevnt, egen arkitekt og selgere med lang erfaring fra byggfaget, noe som gir våre kunder en unik mulighet til å utforme boligen akkurat slik de ønsker den.

Våre prosjektledere, sammen med tømrerne, sørger for en god byggeprosess underveis. Dette sikrer våre kunder en enebolig av høy teknisk kvalitet. Og kvalitet i alle faser av byggeprosessen er avgjørende for et bra sluttprodukt, helt fra kunden første gang hører om oss og prater med oss til innflytting. Vi gjør vårt ytterste for at kundene våre skal føle seg trygge gjennom hele byggeperioden.

Agent oppføringer

Ingen egenskaper tilgjengelig