Visning:

Bad - N/A Soverom - 1

Arkitektene har gitt Moderne-lekestuen et stramt og enkelt, men samtidig lekent uttrykk. Vinduene er plassert diagonalt i hjørnene, for optimale lys- og solforhold. Det karakteristiske pulttaket er et velkjent signaturelement fra Moderne-serien, som passer godt på lekestuen. Eksteriøret kan med fordel males i både to og tre farger, for å tydeliggjøre lekestuens to panelretninger. Lekestuen passer utmerket sammen med våre hus i Moderne- og Quadra-serien. I likhet med vår populære lekestue med Nostalgi-signatur, holder Moderne-lekestuen den samme høye kvaliteten som våre hus. Våre leverandører av dører og vinduer, Jømna og Norgesvinduet, har spesialdesignet miniatyrinngangsdør og vinduer med tolags energiglass med…

Vis detaljer
Rauma 69 M 2

Bad - 1 Soverom - 2

Rauma er en tomannsbolig i vår TA2-serie. Dette er en horisontaldelt tomannsbolig tilpasset for flat tomt. Leilighetene er på 74 kvadratmeter og har to soverom. Fra kjøkken- og stueområdet i andre etasje er det utgang til balkong. I første etasje er det utgang til privat platting.

Vis detaljer
Tana 70 M 2

Bad - 1 Soverom - 2

Tana er en firemannsbolig i vår TA2-serie. Den er tilpasset en flat tomt. Leilighetene i denne firemannsboligen er på 74 kvadratmeter og har lik planløsning i begge etasjene. Leiligheten i andre etasje har balkong, men i første etasje er det utgang fra stue-kjøkkenområdet til en privat platting.

Vis detaljer

Bad - 1 Soverom - 2

Et rimelig hus for de i etableringsfasen. Bo for tre er den ideelle boligen for unge i etableringfasen, eller for mindre familier. Ved å gå sammen om å sette opp to eller flere boliger i rekke kan man få ned kostnadene til tomt, vei, vann/kloakk, elektrisitet osv. Bo for tre kan settes sammen boligen Goli og tjene som generasjonsbolig. Boligene har planløsninger for å tilfredstille kravene til tilgjenglig boenhet. Det finnes varianter av boligen i Bjørkum og Bo for seks.

Vis detaljer

Bad - 1 Soverom - 3

Saturn M6 er en seksmannsbolig i vår moderne-serie. Her varierer størrelsen på leilighetene fra 71 – 84 kvadratmeter. De største leilighetene har tre soverom, de minste har to soverom. Saturn M6 er tilpasset en flat tomt.

Vis detaljer
Hove 75.00 M 2

Bad - 1 Soverom - 2

Hove- perfekt for mindre tomter! Hove er en av de best utnyttede boligene vi har. Her er hver centimeter utnyttet med gjennomtenkte løsninger. Tilpasset Husbankens krav! Utdrag fra vår leveranse: Støpt såle m/radonsperre, pipe og brannmur Grunnet kledning fra fabrikk 3-lags lavenergi vinduer Flislagte gulv og vegger på bad Eike parkett i alle tørre rom Ferdig malte vegger, tak og listverk Kjøkkeninredning fra Strai kjøkken Komplett elektrisk anlegg ihht. gjeldene forskrift Komplett innvendig sanitæranlegg Balansert ventilasjon m/varmegjenvinning* Ta kontakt med oss for en komplett leveranse beskrivelse. Inngangen til boligen er skjermet med eget tak, og man kommer inn i en…

Vis detaljer
Sienna 75.8 M 2

Bad - 1 Soverom - 2

”Sienna” er et kompakt og praktisk hus på ett plan. Økonomisk gunstig. To soverom. Åpen og trivelig stue/ kjøkken -løsning med karnapp og dobbel terrasse-dør. En praktisk og god romløsning. Takoverbygg ved hovedinngangen. Huset kan Husbankfinansieres.

Vis detaljer
Lera 78 M 2

Bad - 1 Soverom - 2

Lera er en tomannsbolig i vår T2-serie, tilpasset en flat tomt. Leilighetene inneholder i utgangspunktet to soverom, men her er det enkelt å tilpasse med et ekstra soverom. Dette er en vertikaldelt tomannsbolig på en etasje. Leilighetene er på 82 kvadratmeter.

Vis detaljer
LØVSTAD 83 M 2

Bad - 1 Soverom - 2

Dette er et kompakt hus med en praktisk planløsning. Det overbygde inngangspartiet fører inn til en entré tilknyttet to soverom, bad/vaskerom og bod. I den andre delen av huset er en åpen stue- og kjøkkenløsning, med utgang til en delvis overbygd terrasse. Løvstad er beregnet på flat tomt.

Vis detaljer

Bad - 2 Soverom - 4

Dette huset er en Løvstad med underetasje, som er tilrettelagt for tomannsbolig eller utleie. Underetasjen har overbygget inngangsparti, hvor det også er inngang utenfra til sportsbod. Et effektivt vindfang med garderobeplass leder inn til gangen som er en åpen forlengelse av oppholdssonen. Stua er på den andre siden åpen mot spiseplass/kjøkken, samt utgang til overbygget terrasse. I tillegg kommer to soverom, bad/vaskerom og bod. Løvstad med bileilighet er beregnet for skrå tomt. Bileilighet Bruksareal (BRA):85 m2 Boligareal (P-ROM):72 m2 Soverom:2

Vis detaljer
Vallø 83.9 M 2

Bad - 1 Soverom - 3

Praktisk enebolig med alt på et plan. Vindusløsningen gir flott utsikt og lys inn. Åpen planløsning i stue og kjøkken. Tre soverom, bad og bod. Dette er et praktisk hus med alt på ett plan.

Vis detaljer
Therese 84.8 M 2

Bad - 1 Soverom - 1

Therese 1-etasjes hus Du har alt du trenger på en flate i denne modellen. Ett stort soverom, stort kjøkken med direkte inngang til stuen. I tillegg til bad, innvendig bod og en meget effektiv varmepumpe får du en virkelig effektiv bolig. Stort inne – lite på utsiden Du har alt du trenger på en flate i denne modellen. Ett stort soverom, stort kjøkken med direkte inngang til stuen. I tillegg til bad, innvendig bod og en meget effektiv varmepumpe får du en virkelig effektiv bolig. Et dekorvidu i soverommet – et vindu som går nesten helt ned til gulvet – gjør…

Vis detaljer
Therese ² 84.8 M 2

Bad - 1 Soverom - 1

Therese ² Tomannsboliger Du har alt du trenger på en flate i denne modellen. Ett stort soverom, stort kjøkken med direkte inngang til stuen. I tillegg til bad, innvendig bod og en meget effektiv varmepumpe får du en virkelig effektiv bolig. Stort inne – lite på utsiden Du har alt du trenger på en flate i denne modellen. Ett stort soverom, stort kjøkken med direkte inngang til stuen. I tillegg til bad, innvendig bod og en meget effektiv varmepumpe får du en virkelig effektiv bolig. Et dekorvidu i soverommet – et vindu som går nesten helt ned til gulvet – gjør…

Vis detaljer
Firenze 89.3 M 2

Bad - 1 Soverom - 3

Moderne, praktisk, enkelt og økonomisk! – Bak rene og flotte fasader skjuler ”Firenze” et kompakt, men likevel romslig indre. Åpen skrå himling over kjøkken og stue ”åpner” rommet og gir flere muligheter. Huset har blandt annet tre soverom. I tillegg; – en stor carport som i forlengelsen av taket skaper overbygg for hoved-inngangen. Huset kan Husbankfinansieres

Vis detaljer
Høllen 94.00 M 2

Bad - 2 Soverom - 3

Høllen, energi effektiv bolig gir deg mindre strømregning. Høllen er et hus man føler man har sett før. Og antagelig har man sett noen eldre sørlandshus som ser ganske like ut. De gamle husene som ser slik ut forventer man at de er trekkfulle og man kan forvente seg dyre oppvarmings- utgifter. Dagens hus er billigere i drift! Tilpasset Husbankens krav! Høllen har et praktisk tak over inngangspartiet. Vindfanget er ikke så stort, men det leder videre inn til en bod man kan benytte seg av som garderobe om man ønsker. Hallen har dør inn til kombinert bad/vaskerom og praktisk…

Vis detaljer
Aksberg 94 M 2

Bad - 1 Soverom - 3

Populære Aksberg har alt på én flate og forener et klassisk ytre med en arealeffektiv planløsning. Et perfekt valg for deg som vil ha et hus uten trapper, som det er godt å bli gammel i. Aksberg rommer vindfang med garderobeløsning, en gang som leder inn til bad/vaskerom og bod, tre romslige soverom og en åpen stue- og kjøkkenløsning. Kjøkkenet er praktisk og har god plass til både spisebord og kjøkkenøy. I stuedelen kan du nyte peiskosen eller slå terrassedøren opp og åpne opp mellom ute og inne. Den delvis overbygde terrassen ligger skjermet til i husets vinkel, så her ligger…

Vis detaljer
Pan M2 94 M 2

Bad - 2 Soverom - 3

En moderne tomannsboligvariant med utgangspunkt i modellen Kvina. Denne moderne varianten er tilpasset en skrå tomt. Leilighetene er på 109 kvadratmeter og har tre soverom, to bad og en innvendig bod.

Vis detaljer
Terni 95.8 M 2

Bad - 1 Soverom - 2

Moderne tomannsbolig i èn etasje. To soverom, stor stue/kjøkken med god høyde under taket. Entrè med dør mot stue og kort vei fra inngang til bad/vaskerom og bod. Takoverbygg over hovedinngang og carport til hver enhet. Stor sportsbod innenfor carporten. Huset kan Husbankfinansieres.

Vis detaljer
ENGEN 96 M 2

Bad - 1 Soverom - 3

Dette er et meget praktisk hus. Fra det overbygde inngangspartiet går du inn i et vindfang med tilhørende bod. Videre kommer du inn i en åpen kjøkken- og stueløsning, med utgang til terrasse på siden av huset. Karnapp på stua gir godt med lys og luft inn i allrommet. Tre soverom og bad/vaskerom er i den andre enden av huset. Engen er beregnet for flat tomt.

Vis detaljer
Sem 97.6 M 2

Bad - 2 Soverom - 3

Den spesielle vindusløsningen gir flott utsyn og lys. Stue og kjøkken har skråtak, sammen med den åpne planløsningen gir det rom for spennende innredningsdetaljer. Soverom og baderom er i en egen avdeling, noe som gjør det til et praktisk hus å bo i.

Vis detaljer
Kvina 99 M 2

Bad - 1 Soverom - 3

Kvina – en tomannsbolig i vår TA2-serie med parkering i underetasje. Dette er en vertikaldelt tomannsbolig tilpasset en skrå tomt. Størrelsen på leilighetene er på 111 kvadratmeter, og her er det tre soverom i hver leilighet. Fra stua i andre etasje er det utgang til balkong.

Vis detaljer
Remo 99.6 M 2

Bad - 1 Soverom - 3

”Remo” er en innholdsrik enebolig med alt på ett plan. De mange vinduene gjør fellesrommene lyse og trivelige. ”Remo” har tre soverom. Bod like ved hovedinngangen er praktisk. Takoverbygg holder hovedinngangen tørr. Huset kan Husbankfinansieres.

Vis detaljer

Bad - 1 Soverom - 3

Borgenåsen er en flott tomannsbolig i vår herskapelig-serie. Den er vertikaldelt og tilpasset en flat tomt. Hver leilighet er 107 kvadratmeter stor og har tre soverom og en innvendig bod.

Vis detaljer
FURULUND 103 M 2

Bad - 1 Soverom - 3

Dette huset huset er praktisk og har et romslig uttrykk. Entreen har god plass til garderobe, og hallen midt i huset fører deg videre til tre soverom, bad/vaskerom og bod på den ene siden, og stue og kjøkken på den andre. Med peis midt i rommet og karnapp som gir mye lys, blir den åpne stue- og kjøkkenløsningen et veldig koselig allrom. Furulund er beregnet for flat tomt.

Vis detaljer