Ågerøy Vestfold

Kontakt oss for pris
Bruksareal(M 2): 139.00
Bolig type: Enebolig med skråtomt
Bolig type
Enebolig med skråtomt
Bruksareal (M 2)
139.00
Bebygd areal (M 2)
98.60
Etasjer
2
Soverom
3
Bad
2
Bolig lengde (m)
10.25
Bolig bredde (m)
10.25
Kjeller
Nei
Garasje/Carport
Nei
Terrasse/Balkong
Nei
Energimerking
N/A

The space

  • Bebygd areal: 98.60

Beskrivelse

Ågerøy er trygghet, glede og eleganse! Det er et hus du kan stole på, et hus som vil vare til evig tid. Ågerøy trives med fjell, med flo og fjære – med fritt utsyn og høy himmel. Og med kloke mennesker, mennesker som ser verdien av gammel byggeskikk nennsomt kombinert med dagens høye krav til komfort.

Jakter du på et praktkjøkken kan vi forsikre deg om at du finner det i Ågerøy! Alt du trenger for kulinariske tilberedelser er innen rekkevidde, også matboden. Spiseplassen er lys med fritt utsyn fra tre vinduer. Vaskerommet ligger med dør fra kjøkkenet, derfra går ny dør ut i den frie naturen. Planløsningen har livsløp, du kan derfor gjerne vente med å innrede loftet. Loftsetasjen har tre soverom, hvorav et stort med takvindu for stjernekikking og et flott bad. Det er godt med plass for skap og oppbevaring i boder i Ågerøy – det er bod i loftsetasjen, kaldbod under skråtaket og bod på bakkeplanet med adkomst fra vindfanget.

Leveransebeskrivelse

Utvendig: 
LillesandHus hoveddør.
Grunnet kledning, hvit.
Hvitmalte vinduer med utenpåliggende sprosser.

Innvendig: 
Hvitmalt profilert listverk.
Klassisk LillesandHus dekorbelistning på dører og vinduer.
Massive, hvitmalte dører og karmer.
Heltre furutrapp, lakkert eller hvitmalt.
Tidsriktig sanitærutstyr; dusjkabinetter, vegghengte toaletter mm.
Komplett innvendig elektrisk opplegg.

Energi og inneklima: 
Energiøkonomisk isolert tak og vegger.
Varmegjenvinning i kombinasjon med ventilasjonsanlegg.

Sikkerhet:
Sikkerhetspakke m/tyveri og brannvarsling, gratis 1. år.
Godkjente rømningsveier, slukkeutstyr og barnesikring på vinduer.

Video tour

Kontakt Agent

Lillesandhus

Landsdekkende
Web:
www.lillesandhus.no
Drømmen om noe varig… LillesandHus ble etablert for flere tiår siden av en byggmester av den gamle skolen. Etableringen var et dristig foretagende. Ferdighusbølgen drev da, som nå, over landet. Hver bygd, hvert nes og gårdstun ble kledd i siste mote. Få etterspurte byggestil, nesten ingen snakket om miljø, tenkte på om huset passet tomten, eller viste respekt for den kulturarven vi forvalter i Norge. Det som skjedde utfordret vår grunnlegger. Han etablerte LillesandHus som en protest mot likegyldigheten og samtidig som en kjærlighetserklæring til det han opplevde som sant og ekte. Han tegnet hus etter modell av de gamle skipperhusene, han valgte skikkelige materialer og lot dyktige håndverkere bygge huset fra gulv til tak. Det er hans tanker, hans tro, hans handlekraft, som er LillesandHus også i dag. Det er hans idè vi bringer videre i hvert eneste hus vi bygger. Samtidig er våre hus gjenstand for kontinuerlig utvikling.…