Almgaard Vestfold

Kontakt oss for pris
Bruksareal(M 2): 221
Bolig type: Enebolig
Bolig type
Enebolig
Bruksareal (M 2)
221
Bebygd areal (M 2)
152
Etasjer
2
Soverom
5
Bad
3
Bolig lengde (m)
14.3
Bolig bredde (m)
12.8
Kjeller
Nei
Garasje/Carport
Nei
Terrasse/Balkong
Ja
Energimerking
B

The space

  • Bebygd areal: 152

Beskrivelse

Almgaard får deg til å stoppe opp – trekke pusten – og virkelig nyte synet av sin flotte, klassiske fasade.

Lukk øynene. Se for deg opplevelsen av å komme inn i vakre Almgaard. Her venter den majestetiske hallen på deg med over fem meters takhøyde. Videre ledes du inn i selve hjertet i huset – stueområdet på tilsammen nær 60 kvadratmeter og det flotte kjøkkenet. Her er plass nok til å samle venner rundt langbordet mens den myke kveldssola kaster et varmt lys inn gjennom vinduene. Husets første etasje har også en avdeling med gjestesoverom med walk-in closet, bad, wc, vaskerom og bod.

Almgaard er et flott hus for flat tomt som kjennetegnes av mansardtaket. I inngangshallen faller blikket raskt mot den nydelige trappa som glir inn som et herskapelig møbel i rommet, og inviterer deg opp til galleriet i 2. etasje. Her oppe venter smarte løsninger med egen foreldreavdeling bestående av soverom walk-in closet og et romslig bad. I den andre fløyen av etasjen finner du barnas egen avdeling med tv-stue og to soverom med ett bad i mellom. I tillegg er det gjort plass til et hjemmekontor/ekstra soverom hvis det er behov for det.

Almgaard ble lansert i januar 2016 som den smarte lillesøsteren til herskapelige Holmgaard – selve symbolet på den store boligdrømmen for mange. I Almgaard har vi bevart Holmgaards ettertraktede kvaliteter, men komprimert det inn på 233 kvadratmeter. Dermed har vi designet en herskapelig familiedrøm.

Video tour

Kontakt Agent

Bolig Partner

Landsdekkende
BoligPartner leverer arkitekttegnede hus, hytter og leiligheter innenfor ferdighuskonseptet og har mer enn 20 års fartstid som norsk boligbygger. Siden etableringen i 1993 har BoligPartner realisert mer enn 8 000 boligdrømmer for våre kunder. BoligPartner har per i dag passert 50 salgskontorer bestående av egeneide distriktskontorer og et omfattende forhandlernettverk landet rundt som til sammen sysselsetter over 450 ansatte. I tillegg har BoligPartner landets største fagmiljø innen norsk trehusproduksjon representert ved hovedkontoret på Tjuvholmen, Hamar. Vi har stort fokus på medarbeiderne våre og det å være en god arbeidsplass. BoligPartner har oppnådd sertifisering som en ”Great Place To Work-bedrift”, og hele 91 % av våre ansatte mener BoligPartner er en flott arbeidsplass. Innen utgangen av 2019 er målet vårt å offisielt være en av Norges tre beste arbeidsplasser.