Amarone Vestfold

Kontakt oss for pris
Bruksareal(M 2): 171
Bolig type: Enebolig
Bolig type
Enebolig
Bruksareal (M 2)
171
Bebygd areal (M 2)
125
Etasjer
2
Soverom
5
Bad
2
Bolig lengde (m)
12.5
Bolig bredde (m)
10.1
Kjeller
Nei
Garasje/Carport
Nei
Terrasse/Balkong
Ja
Energimerking
B

The space

  • Bebygd areal: 125

Beskrivelse

Det var den Nostalgiske bestselgeren Vegaardsheim som var utgangspunktet da Amarone så dagens lys. Resultatet ble så vellykket som vi håpet, en moderne enebolig med stram signatur og en planløsning som fungerer utmerket for de fleste familier.

Amarone har et funkis-inspirert ytre og et romslig, praktisk indre. Denne boligen kan lett tilpasses på flate tomter. Her får du to fulle etasjer, hvor takhøyden er opptil 2,6 meter i 1. etasje. Boligen har bad i hver etasje og til sammen fem soverom og et smart walk-in closet. På hovedplanet finner du separat kjøkken, romslig stue med ildsted og utgang til overbygd uteplass. I 2. etasje er det i tillegg etablert en stor takterrasse med pergola – skapt for late sommerdager.

Kontakt Agent

Bolig Partner

Landsdekkende
BoligPartner leverer arkitekttegnede hus, hytter og leiligheter innenfor ferdighuskonseptet og har mer enn 20 års fartstid som norsk boligbygger. Siden etableringen i 1993 har BoligPartner realisert mer enn 8 000 boligdrømmer for våre kunder. BoligPartner har per i dag passert 50 salgskontorer bestående av egeneide distriktskontorer og et omfattende forhandlernettverk landet rundt som til sammen sysselsetter over 450 ansatte. I tillegg har BoligPartner landets største fagmiljø innen norsk trehusproduksjon representert ved hovedkontoret på Tjuvholmen, Hamar. Vi har stort fokus på medarbeiderne våre og det å være en god arbeidsplass. BoligPartner har oppnådd sertifisering som en ”Great Place To Work-bedrift”, og hele 91 % av våre ansatte mener BoligPartner er en flott arbeidsplass. Innen utgangen av 2019 er målet vårt å offisielt være en av Norges tre beste arbeidsplasser.