Åse Vestfold

Kontakt oss for pris
Bruksareal(M 2): 163.2
Bolig type: Enebolig
Bolig type
Enebolig
Bruksareal (M 2)
163.2
Bebygd areal (M 2)
128
Etasjer
N/A
Soverom
3
Bad
2
Bolig lengde (m)
N/A
Bolig bredde (m)
N/A
Kjeller
Nei
Garasje/Carport
Nei
Terrasse/Balkong
Nei
Energimerking
N/A

The space

  • Bebygd areal: 128

Beskrivelse

Åse 1,5-etasjes hus

I denne modellen har vi integrert stue og kjøkken helt og holdent til ett rom. Stue og kjøkken ligger på samme side i huset nettopp tiltenkt tomter med utsikt i en spesifikk retning. Med utsikten godt ivaretatt i stue og kjøkken, et romslig vaskerom med egen inngang, innvendig bod i tilknytning til ett av soverommene og muligheten for en skikkelig storstue gir dette huset et innvendig særpreg.

Gir mulighet for fantastisk utsikt

Åse tilbyr en fleksibel løsning på 1-etasje avhengig av hvor mange soverom du behøver og om du planlegger å innrede overetasjen. På kjøkkenet kan dere velge i ulike alternativer på hvitevarer slik at det best mulig passer deres behov. Det er lagt til rette for at man senere en gang kan dele av stue og kjøkken uten å måtte gjøre de store inngrepene.

Med den uinnredede 2 etasjen gir dette dere en fantastisk fin mulighet for å få et hus som familien kan fortsette å vokse i. Her kan du starte med tre soverom i 1etasje. Eller dere kan ta bort det store soverommet for å få en enda større stue. Da kan du innrede 2 etasjen med et stort soverom, bad og ekstra oppholdsrom. Tilpass 2 etasjen til deres behov. Her finnes det mange muligheter. Innredning i 2 etg er ikke med i Älvsbyhus sin leveranse. Og kan ikke påbegynnes før dere har overtatt huset.

Kontakt gjerne vår rådgiver i ditt distrikt for å høre mer om dine muligheter og for et gratis kostnadsoverslag.

Video tour

Kontakt Agent

Älvsbyhus

Landsdekkende
Älvsbyhus er et internasjonalt konsern med virksomhet i Norge, Sverige og Finland. Firmaet ble etablert i 1944 som Norrfjärdens Träförädling. Utviklingen fortsatte og i 1960 ble det første Älvsbyhuset satt opp. Nå har over 40 000 hus blitt levert til Norge, Sverige og Finland. Älvsbyhus har fire egne fabrikker, tre i Sverige og en i Finland. Konsernet ledes av tredje generasjonen av familien Johansson – Kent og Stefan Johansson er VD og vice VD/byggsjef. Det meste i et Älvsbyhus produseres i egne produksjonsanlegg i Älvsbyn, Bjärnum, Vålberg og Kauhajoki i Finland. Älsbyhus lager ikke bare det ferdige huset, men også deler av innredningen i fabrikkene. Den rasjonelle produksjonen, samt at virksomheten kontrollerer hele verdikjeden fra skog til ferdig hus, gjør at du som kunde får en veldig gunstig pris på ditt hus. Med andre ord så kan vi ærlig konstantere at Älvsbyhus har en lang tradisjon i å bygge hus,…