Astrid Vestfold

Kontakt oss for pris
Bruksareal(M 2): 163.2
Bolig type: Enebolig
Bolig type
Enebolig
Bruksareal (M 2)
163.2
Bebygd areal (M 2)
128
Etasjer
2
Soverom
3
Bad
2
Bolig lengde (m)
N/A
Bolig bredde (m)
N/A
Kjeller
Nei
Garasje/Carport
Nei
Terrasse/Balkong
Nei
Energimerking
N/A

The space

  • Bebygd areal: 128

Beskrivelse

Astrid 1,5-etasjes hus

Denne husmodellen har utgangspunkt i den planløsningen som gjennom tidene er vår bestselger. Modellen passer perfekt både for familiehygge og selskap med familie og gode venner.

Perfekt for familien i vekst

Denne modellen har en stor, lys og åpen løsning med stue og kjøkken gir god plass til både matlaging og selskapeligheter.

Fra balkongdøren i stuen og fra det romslige vaskerommet gir denne boligen enkel tilgang til uteområder. Med det romslige hovedsoverommet med egen garderobe samt ekstra soverom i 1 etg er dette en perfekt start for en familie i vekst.

På kjøkkenet kan dere velge i ulike alternativer på hvitevarer slik at det best mulig passer deres behov. Trenger man ytterligere et soverom så kan det leveres ekstra soverom i 1 etg.

Når dere trenger mer plass kan 2 etg innredes slik at den tilfredsstiller familiens nye behov. Vårt forslag til innredning i 2 etg gir et stort ekstra soverom og stue. Dette kan dere selvsagt justere slik at det passer deres behov. Innredning i 2 etg er ikke med i Älvsbyhus sin leveranse. Og kan ikke påbegynnes før dere har overtatt huset.

Video tour

Kontakt Agent

Älvsbyhus

Landsdekkende
Älvsbyhus er et internasjonalt konsern med virksomhet i Norge, Sverige og Finland. Firmaet ble etablert i 1944 som Norrfjärdens Träförädling. Utviklingen fortsatte og i 1960 ble det første Älvsbyhuset satt opp. Nå har over 40 000 hus blitt levert til Norge, Sverige og Finland. Älvsbyhus har fire egne fabrikker, tre i Sverige og en i Finland. Konsernet ledes av tredje generasjonen av familien Johansson – Kent og Stefan Johansson er VD og vice VD/byggsjef. Det meste i et Älvsbyhus produseres i egne produksjonsanlegg i Älvsbyn, Bjärnum, Vålberg og Kauhajoki i Finland. Älsbyhus lager ikke bare det ferdige huset, men også deler av innredningen i fabrikkene. Den rasjonelle produksjonen, samt at virksomheten kontrollerer hele verdikjeden fra skog til ferdig hus, gjør at du som kunde får en veldig gunstig pris på ditt hus. Med andre ord så kan vi ærlig konstantere at Älvsbyhus har en lang tradisjon i å bygge hus,…