Borgheim Vestfold

Kontakt oss for pris
Bruksareal(M 2): 118
Bolig type: Enebolig
Bolig type
Enebolig
Bruksareal (M 2)
118
Bebygd areal (M 2)
147
Etasjer
1
Soverom
3
Bad
1
Bolig lengde (m)
14.9
Bolig bredde (m)
14.3
Kjeller
Nei
Garasje/Carport
Nei
Terrasse/Balkong
Ja
Energimerking
B

The space

  • Bebygd areal: 147

Beskrivelse

Borgheim er et smart vinkelhus med alle funksjoner samlet på ett plan. Med to lune uteplasser ligger alt til rette for å få maks ut av sommerdagene.

Her har du alt du trenger på ett plan! De 122 kvadratmeterne rommer tre soverom, bad, vaskerom med dør ut, wc i tilknytning til vindfanget, en stor stue med peismuligheter og et særlig romslig kjøkken med god plass til et stort spisebord.

I Borgheim har stuen og hovedsoverommet dør ut til samme terrasse. Spisestuen har dessuten egen dør ut til husets andre, koselige terrasse.

Husets hjerte er allrommet, bestående av kjøkken og stue på til sammen 60 kvadratmeter. Allrommet har plass til egen kjøkkenøy, stort spisebord og mulighet for å sette inn peis. Soveavdelingen består av tre romslige soverom, og bad og vaskerom ligger vegg i vegg. Legg også merke til inngangspartiets finesse; hoveddøren som fører til vindfanget, og sidedøren som leder direkte til vaskerommet. Praktisk!

Kontakt Agent

Bolig Partner

Landsdekkende
BoligPartner leverer arkitekttegnede hus, hytter og leiligheter innenfor ferdighuskonseptet og har mer enn 20 års fartstid som norsk boligbygger. Siden etableringen i 1993 har BoligPartner realisert mer enn 8 000 boligdrømmer for våre kunder. BoligPartner har per i dag passert 50 salgskontorer bestående av egeneide distriktskontorer og et omfattende forhandlernettverk landet rundt som til sammen sysselsetter over 450 ansatte. I tillegg har BoligPartner landets største fagmiljø innen norsk trehusproduksjon representert ved hovedkontoret på Tjuvholmen, Hamar. Vi har stort fokus på medarbeiderne våre og det å være en god arbeidsplass. BoligPartner har oppnådd sertifisering som en ”Great Place To Work-bedrift”, og hele 91 % av våre ansatte mener BoligPartner er en flott arbeidsplass. Innen utgangen av 2019 er målet vårt å offisielt være en av Norges tre beste arbeidsplasser.