Brekkestø Vestfold

Kontakt oss for pris
Bruksareal(M 2): 181.00
Bolig type: Enebolig
Bolig type
Enebolig
Bruksareal (M 2)
181.00
Bebygd areal (M 2)
109.10
Etasjer
2
Soverom
3
Bad
2
Bolig lengde (m)
12.05
Bolig bredde (m)
9.05
Kjeller
Nei
Garasje/Carport
Nei
Terrasse/Balkong
Nei
Energimerking
N/A

The space

  • Bebygd areal: 109.10

Beskrivelse

Det er nesten så du kan høre klapringen av tresko på seilskutenes dekk bare ved å kaste et blikk på Brekkestø! Huset har lange linjer tilbake til fortiden, tegnet med sans for naturens krumspring og med fornuftens pensel. Fasaden som gjerne vendte mot sjøen bar bud om gode kår mens ryggen til et gammelt Brekkestø-hus kunne lene seg trygt mot en knudrete fjellrabb – eller gjemme et høyst nødvendig potet jorde.

Tradisjonen med flere stuer på rad fører vi gjerne videre. De tre stuene i Brekkestø er på til sammen sekstiåtte kvadratmeter. Den innerste egner seg ypperlig som kombinert peisestue og TV-stue.Kjøkkenet er praktisk med bod vegg i vegg. Fra boden går det dør til terreng og vaskerom. Hallen er stor og vennlig med garderobe som holder yttertøyet utenfor synsvidde. I annen etasje finner du tre store soverom, to bad og en flott loftsstue. Brekkestø er et hus som også har respekt for foreldre – å tasse morgensøvnig rett fra foreldresoverommet inn på et luftig og helt privat bad er en ren fryd og et godt grunnlag for dagen!

Leveransebeskrivelse

Utvendig: 
LillesandHus hoveddør.
Grunnet kledning, hvit.
Hvitmalte vinduer med utenpåliggende sprosser.

Innvendig: 
Hvitmalt profilert listverk.
Klassisk LillesandHus dekorbelistning på dører og vinduer.
Massive, hvitmalte dører og karmer.
Heltre furutrapp, lakkert eller hvitmalt.
Tidsriktig sanitærutstyr; dusjkabinetter, vegghengte toaletter mm.
Komplett innvendig elektrisk opplegg.

Energi og inneklima: 
Energiøkonomisk isolert tak og vegger.
Varmegjenvinning i kombinasjon med ventilasjonsanlegg.

Sikkerhet:
Sikkerhetspakke m/tyveri og brannvarsling, gratis 1. år.
Godkjente rømningsveier, slukkeutstyr og barnesikring på vinduer.

Video tour

Kontakt Agent

Lillesandhus

Landsdekkende
Web:
www.lillesandhus.no
Drømmen om noe varig… LillesandHus ble etablert for flere tiår siden av en byggmester av den gamle skolen. Etableringen var et dristig foretagende. Ferdighusbølgen drev da, som nå, over landet. Hver bygd, hvert nes og gårdstun ble kledd i siste mote. Få etterspurte byggestil, nesten ingen snakket om miljø, tenkte på om huset passet tomten, eller viste respekt for den kulturarven vi forvalter i Norge. Det som skjedde utfordret vår grunnlegger. Han etablerte LillesandHus som en protest mot likegyldigheten og samtidig som en kjærlighetserklæring til det han opplevde som sant og ekte. Han tegnet hus etter modell av de gamle skipperhusene, han valgte skikkelige materialer og lot dyktige håndverkere bygge huset fra gulv til tak. Det er hans tanker, hans tro, hans handlekraft, som er LillesandHus også i dag. Det er hans idè vi bringer videre i hvert eneste hus vi bygger. Samtidig er våre hus gjenstand for kontinuerlig utvikling.…