Calisto Vestfold

Kontakt oss for pris
Bruksareal(M 2): 161
Bolig type: Enebolig med skråtomt
Bolig type
Enebolig med skråtomt
Bruksareal (M 2)
161
Bebygd areal (M 2)
128
Etasjer
2
Soverom
4
Bad
2
Bolig lengde (m)
17.2
Bolig bredde (m)
6.4
Kjeller
Ja
Garasje/Carport
Nei
Terrasse/Balkong
Ja
Energimerking
N/A

The space

  • Bebygd areal: 128

Beskrivelse

Calisto er et tøft funkishus tilpasset skrå tomt, med walk-in closet i begge etasjer. I tillegg har huset 5 utganger til koselige balkonger og uteplasser.

I Calisto har begge etasjene hver sin sone med soverom, bad og walk-in closet – for en luksus!

Den åpne stue-kjøkken-løsningen i andre etasje er 45 kvadratmeter stor med skyvedør ut til uteplassen utenfor. Hovedplanet har også utgang til uteplass fra hovedsoverommet, samt en romslig balkong i nærheten av kjøkkenet. Balkongen er overbygd med pergola, som enkelt kan tettes med markise eller seilduk om man ønsker å skjerme for sol og regn.

Fasaden til Calisto kjennetegnes av mange store vinduer i ulike formater. Archihus sitt karakteristiske hjørnevindu tar naturen rett inn i stua, og det høye vinduet i trapperommet gir et unikt lys i hall og gang. Med en takhøyde på 2,60 føles rommene ekstra store og luftige.

Calisto er et hus med mange muligheter, som enkelt kan tilpasses med hybel i underetasjen. To boder, et praktisk vaskerom og en romslig gang gir muligheter for flere smarte oppbevaringsløsninger. De fire store vinduene i stua i underetasjen gir en følelse av nærhet til omgivelsene – tenk å sitte her en vinterkveld omgitt av snø og mørke med en varm kopp te i hendene? Om sommeren kan du gå rett ut fra underetasjen til en overbygd og delvis skjermet uteplass. Også fra hallen i sokkeletasjen er det utgang til en uteplass.

Kontakt Agent

Archihus

Web:
www.archihus.no
Archihus er en helt ny huskjede som har BoligPartner-konsernets kompetanse og ressurser i ryggen. Vårt mål er å tilby funkishus og andre moderne hus som skiller seg ut og blir lagt merke til. Archihus ble født da BoligPartner-konsernet kjøpte huskjeden Håndverkshus av Hamar-arkitekt Kjell Johansen (68) våren 2016. Tegningsarkivet med husmodeller fra Håndverkshus 31 års lange virke inneholdt mange skatter, blant annet en husserie med funkisinspirerte hus tegnet i anledning tusenårsskiftet. Sammen med produktutviklere i BoligPartner har arkitekt Kjell nå redesignet husene i «milleniumsserien» til å bli moderne, tidsriktige Archihus som appellerer til den bevisste huskjøperen – han eller hun som ønsker seg noe ikke alle andre har. At Archihus er en del av BoligPartner-konsernet betyr i praksis at det er et nytt brand som kan utnytte all den kompetansen Norges største byggfaglige miljø har opparbeidet seg gjennom 23 år. Archihus har hovedkontoret sitt på Hamar, i samme lokaler som BoligPartner, noe som gir enkel tilgang til deres bygningsingeniører, arkitekter og markedsressurser. Archihus etterstreber å være en eksklusiv og moderne huskjede som fremhever arkitektur, egenart og personlig stil –  vi håper du liker…