Consolas Vestfold

Kontakt oss for pris
Bruksareal(M 2): 103
Bolig type: Enebolig med utleiedel
Bolig type
Enebolig med utleiedel
Bruksareal (M 2)
103
Bebygd areal (M 2)
137
Etasjer
2
Soverom
2
Bad
2
Bolig lengde (m)
13.9
Bolig bredde (m)
8.8
Kjeller
Nei
Garasje/Carport
Nei
Terrasse/Balkong
Ja
Energimerking
N/A

The space

  • Bebygd areal: 137

Beskrivelse

Med en utleieleilighet på 51 kvadratmeter er Consolas det perfekte huset for deg som ønsker å delfinansiere husbyggingen ved hjelp av utleie. Her kan du også nyte deilige sommerdager på en gedigen takterrasse.

Et hus med ekstra leilighet egner seg også perfekt til generasjonsbolig, eller kanskje har du en tenåring som ønsker å bo hjemme i egen leilighet? Uansett hvem som skal bo der; over bileiligheten får du en 55 kvadratmeter stor takterrasse hvor du kan nyte late sommerdager og lune kvelder. For en bonus!

I Consolas består den 107 kvadratmeter store hoveddelen av 2 soverom og 2 bad. I første etasje leder entréen inn til en stor og luftig stue-kjøkken-løsning med utgang til en delvis skjermet uteplass. Mange og høye vinduer kombinert med en takhøyde på 2,7 meter gir rom med mye volum. Vinduene i trappegangen gir også godt med lys til begge etasjene. Fra loftsstuen har man direkte utgang til en fantastisk takterrasse med glassrekkverk, som sørger for best mulig utsikt. Hovedsoverommet har skyvedør til eget walk-in closet som igjen er forbundet med badet. Det andre soverommet har fått Archihus sitt karakteristiske hjørnevindu.

Utleieleiligheten har en stue-kjøkken-løsning med en koselig kjøkkenkrok og god plass til både spisebord og sofa. Fra stua har man en skyvedør inn til soverommet og dør ut til egen uteplass. Entréen og boden gir til sammen god oppbevaringsplass. Bileiligheten oppfyller kravene til «tilgjengelig boenhet».

Det valmede taket og de buede inngangspartiene skaper spennende kontraster til det ellers stramme og modernistiske eksteriøret, noe som gjør Consolas til et nytenkende og annerledes hus rent arkitektonisk.

Kontakt Agent

Archihus

Web:
www.archihus.no
Archihus er en helt ny huskjede som har BoligPartner-konsernets kompetanse og ressurser i ryggen. Vårt mål er å tilby funkishus og andre moderne hus som skiller seg ut og blir lagt merke til. Archihus ble født da BoligPartner-konsernet kjøpte huskjeden Håndverkshus av Hamar-arkitekt Kjell Johansen (68) våren 2016. Tegningsarkivet med husmodeller fra Håndverkshus 31 års lange virke inneholdt mange skatter, blant annet en husserie med funkisinspirerte hus tegnet i anledning tusenårsskiftet. Sammen med produktutviklere i BoligPartner har arkitekt Kjell nå redesignet husene i «milleniumsserien» til å bli moderne, tidsriktige Archihus som appellerer til den bevisste huskjøperen – han eller hun som ønsker seg noe ikke alle andre har. At Archihus er en del av BoligPartner-konsernet betyr i praksis at det er et nytt brand som kan utnytte all den kompetansen Norges største byggfaglige miljø har opparbeidet seg gjennom 23 år. Archihus har hovedkontoret sitt på Hamar, i samme lokaler som BoligPartner, noe som gir enkel tilgang til deres bygningsingeniører, arkitekter og markedsressurser. Archihus etterstreber å være en eksklusiv og moderne huskjede som fremhever arkitektur, egenart og personlig stil –  vi håper du liker…