Cooper Vestfold

Kontakt oss for pris
Bruksareal(M 2): 150
Bolig type: Enebolig
Bolig type
Enebolig
Bruksareal (M 2)
150
Bebygd areal (M 2)
246
Etasjer
1
Soverom
3
Bad
2
Bolig lengde (m)
16.6
Bolig bredde (m)
16
Kjeller
Nei
Garasje/Carport
Nei
Terrasse/Balkong
Ja
Energimerking
N/A

The space

  • Bebygd areal: 246

Beskrivelse

​Cooper er et klassisk atriumshus der alt er samlet på ett plan. Et smart valg for deg som vil bygge et hus du kan bo i hele livet.

Cooper-husene kan også settes sammen til flermannsboliger der hvert hus får sin egen atriumshage. Også ved inngangspartiet kan man opparbeide en koselig forhage foran sportsboden.

Cooper er et godt alternativ for deg som ønsker å bo i en «tilgjengelig boenhet» uten trapper, med enkel adkomst til uterommet. Hele tre dører – fra stue, gang og soverom – leder ut til svalgangen, som slynger seg rundt halve huset.

Store vindusflater – blant annet to hjørnevinduer – sikrer massivt lysinnslipp i den store og åpne stue-kjøkken-løsningen. I soveromsfløyen finner du i tillegg til 3 soverom også to bad og en bod. Hovedsoverommet på enden av fløyen har eget walk-in closet med dør inn til badet, samt utgang til svalgangen. Tenk så deilig å kunne gå rett ut fra sengen og ut på svalgangen for å teste temperaturen om morgenen.

Kontakt Agent

Archihus

Web:
www.archihus.no
Archihus er en helt ny huskjede som har BoligPartner-konsernets kompetanse og ressurser i ryggen. Vårt mål er å tilby funkishus og andre moderne hus som skiller seg ut og blir lagt merke til. Archihus ble født da BoligPartner-konsernet kjøpte huskjeden Håndverkshus av Hamar-arkitekt Kjell Johansen (68) våren 2016. Tegningsarkivet med husmodeller fra Håndverkshus 31 års lange virke inneholdt mange skatter, blant annet en husserie med funkisinspirerte hus tegnet i anledning tusenårsskiftet. Sammen med produktutviklere i BoligPartner har arkitekt Kjell nå redesignet husene i «milleniumsserien» til å bli moderne, tidsriktige Archihus som appellerer til den bevisste huskjøperen – han eller hun som ønsker seg noe ikke alle andre har. At Archihus er en del av BoligPartner-konsernet betyr i praksis at det er et nytt brand som kan utnytte all den kompetansen Norges største byggfaglige miljø har opparbeidet seg gjennom 23 år. Archihus har hovedkontoret sitt på Hamar, i samme lokaler som BoligPartner, noe som gir enkel tilgang til deres bygningsingeniører, arkitekter og markedsressurser. Archihus etterstreber å være en eksklusiv og moderne huskjede som fremhever arkitektur, egenart og personlig stil –  vi håper du liker…