Farisi Vestfold

Kontakt oss for pris
Bruksareal(M 2): 200
Bolig type: Enebolig
Bolig type
Enebolig
Bruksareal (M 2)
200
Bebygd areal (M 2)
143
Etasjer
2
Soverom
4
Bad
2
Bolig lengde (m)
14.2
Bolig bredde (m)
9.5
Kjeller
Nei
Garasje/Carport
Nei
Terrasse/Balkong
Nei
Energimerking
N/A

The space

  • Bebygd areal: 143

Beskrivelse

Farisi er en storslått, moderne villa som oser av eleganse og eksklusivitet. Planløsningen er smart, og glasskarnappet som strekker seg over to etasjer sørger for et fantastisk lys i store deler av huset.

Til tross for en modernistisk innpakking med store vindusflater, mørke karmer og murpussede flater er det noe med dette huset som også vekker assosiasjoner til mer herskapelige hus.

Planløsningen i det 214 kvadratmeter store Farisi-huset er både generøs og praktisk. Andre etasje rommer hele fire soverom – deler av stua nede kan også enkelt gjøres om til et ekstra soverom. Hovedsoverommet har vindu fra gulv til tak, og walk-in closet med dør inn til badet. De tre andre soverommene har også god størrelse, og to av bodene som ligger vegg-i-vegg kan enkelt gjøres om til walk-in closets. Fra loftstua er det full åpning ned til spisestua i første etasje, noe som gir en særdeles luftig og nesten ”svevende” følelse. Det innvendige rekkverket av glass på loftsstua fremstår som en spennende interiørdetalj. Tenk å tilbringe kvelden foran tv-en her med direkte kommunikasjon til etasjen under, og til omgivelsene ute gjennom glasskarnappet som strekker seg over to etasjer?

Hallen i 1. etasje har god plass til oppbevaringsløsninger, og en dobbeltdør tar deg videre inn i den åpne stue-kjøkken-løsningen på hele 72 kvadratmeter. Kjøkkenet har god plass til en praktisk øy med sitteplasser rundt, mens spisebordet fortjener hedersplassen i glasskarnappet. Fra stua er det dør ut til en uteplass med pergola over.

1. etasje har også et praktisk vaskerom med egen inngangsdør fra svalgangen utenfor inngangspartiet samt en romslig bad i tilknytning til hallen.

Det buede inngangspartiet ved svalgangen og det valmede taket med stålplater, skaper spennende kontraster til eksteriøret som ellers domineres av tre, glass og mur-uttrykk.

Kontakt Agent

Archihus

Web:
www.archihus.no
Archihus er en helt ny huskjede som har BoligPartner-konsernets kompetanse og ressurser i ryggen. Vårt mål er å tilby funkishus og andre moderne hus som skiller seg ut og blir lagt merke til. Archihus ble født da BoligPartner-konsernet kjøpte huskjeden Håndverkshus av Hamar-arkitekt Kjell Johansen (68) våren 2016. Tegningsarkivet med husmodeller fra Håndverkshus 31 års lange virke inneholdt mange skatter, blant annet en husserie med funkisinspirerte hus tegnet i anledning tusenårsskiftet. Sammen med produktutviklere i BoligPartner har arkitekt Kjell nå redesignet husene i «milleniumsserien» til å bli moderne, tidsriktige Archihus som appellerer til den bevisste huskjøperen – han eller hun som ønsker seg noe ikke alle andre har. At Archihus er en del av BoligPartner-konsernet betyr i praksis at det er et nytt brand som kan utnytte all den kompetansen Norges største byggfaglige miljø har opparbeidet seg gjennom 23 år. Archihus har hovedkontoret sitt på Hamar, i samme lokaler som BoligPartner, noe som gir enkel tilgang til deres bygningsingeniører, arkitekter og markedsressurser. Archihus etterstreber å være en eksklusiv og moderne huskjede som fremhever arkitektur, egenart og personlig stil –  vi håper du liker…