Fevik Vestfold

Kontakt oss for pris
Bruksareal(M 2): 165.30
Bolig type: Enebolig
Bolig type
Enebolig
Bruksareal (M 2)
165.30
Bebygd areal (M 2)
120.10
Etasjer
2
Soverom
3
Bad
1
Bolig lengde (m)
11.45
Bolig bredde (m)
13.25
Kjeller
Nei
Garasje/Carport
Nei
Terrasse/Balkong
Nei
Energimerking
N/A

The space

  • Bebygd areal: 120.10

Beskrivelse

Har du først opplevd ên hagestue, har drømmen tatt bolig i deg. Et vakkert og lyst rom slik litt for seg selv, kan ha mange funksjoner. Aktiviteter som lesing, akvarellmaling, veving, blomsterdyrking- mulighetene er mange og de er dine.

Kjøkkenet er virkelig stort i dette huset, og praktisk der det ligger med lett tilgang til grovkjøkken og matbod. Peisen eller ovnen har vi lagt til hovedstuen, pipen finner du igjen i loftsetasjen på foreldre- soverommet, hvorfor ikke spandere et ildsted også her? Plass er det nok av, selv om du velger å ta noe av rommet til egen garderobe. Totalt 3 soverom, et godt bad og bod for klær og ymse løse gjenstander får du også på loftet. Kikk litt på plantegningene og forelsk deg!

Leveransebeskrivelse

Utvendig: 
LillesandHus hoveddør.
Grunnet kledning, hvit.
Hvitmalte vinduer med utenpåliggende sprosser.

Innvendig: 
Hvitmalt profilert listverk.
Klassisk LillesandHus dekorbelistning på dører og vinduer.
Massive, hvitmalte dører og karmer.
Heltre furutrapp, lakkert eller hvitmalt.
Tidsriktig sanitærutstyr; dusjkabinetter, vegghengte toaletter mm.
Komplett innvendig elektrisk opplegg.

Energi og inneklima: 
Energiøkonomisk isolert tak og vegger.
Varmegjenvinning i kombinasjon med ventilasjonsanlegg.

Sikkerhet:
Sikkerhetspakke m/tyveri og brannvarsling, gratis 1. år.
Godkjente rømningsveier, slukkeutstyr og barnesikring på vinduer.

Video tour

Kontakt Agent

Lillesandhus

Landsdekkende
Web:
www.lillesandhus.no
Drømmen om noe varig… LillesandHus ble etablert for flere tiår siden av en byggmester av den gamle skolen. Etableringen var et dristig foretagende. Ferdighusbølgen drev da, som nå, over landet. Hver bygd, hvert nes og gårdstun ble kledd i siste mote. Få etterspurte byggestil, nesten ingen snakket om miljø, tenkte på om huset passet tomten, eller viste respekt for den kulturarven vi forvalter i Norge. Det som skjedde utfordret vår grunnlegger. Han etablerte LillesandHus som en protest mot likegyldigheten og samtidig som en kjærlighetserklæring til det han opplevde som sant og ekte. Han tegnet hus etter modell av de gamle skipperhusene, han valgte skikkelige materialer og lot dyktige håndverkere bygge huset fra gulv til tak. Det er hans tanker, hans tro, hans handlekraft, som er LillesandHus også i dag. Det er hans idè vi bringer videre i hvert eneste hus vi bygger. Samtidig er våre hus gjenstand for kontinuerlig utvikling.…