Frogner Vestfold

Kontakt oss for pris
Bruksareal(M 2): 218
Bolig type: Enebolig med skråtomt
Bolig type
Enebolig med skråtomt
Bruksareal (M 2)
218
Bebygd areal (M 2)
137
Etasjer
2
Soverom
4
Bad
2
Bolig lengde (m)
N/A
Bolig bredde (m)
N/A
Kjeller
Ja
Garasje/Carport
Nei
Terrasse/Balkong
Ja
Energimerking
N/A

The space

  • Bebygd areal: 137

Beskrivelse

Funkishus for skrånende tomt

Frogner er huset som kan tilpasses både flatt og skrånet terreng. Slik det er vist her i katalogen så vises det for skrånende terreng.

Med et totalt BRA areal på 224,7 m» har Frogner god plass til alle funksjoner, og er svært romslig. Takvinkelen er på 15 grader. Frogner har en terrasse på 26 m», hvorav 12,6 er overbygget.

Kontakt Agent

Drammens Hus & Hytter AS

Landsdekkende
Drammens Hus & Hytter AS er en av Norges eldste og mest solide bedrift i sin bransje. Vår forretningsidè er å kunne produsere hus, hytter og anneks av høy kvalitet til en fornuftig pris. Det gode liv i generasjoner Noe av hemmeligheten ligger i vårt byggesystem med ferdige elementer. Resten ligger faktisk i dine egne hender. Egeninnsats er en viktig ingrediens for å holde prisen nede. Dette har vi selvsagt tenkt på, og lagt til rette for deg. På disse sidene presenterer vi noen av våre hus, hytter og anneks. Vi håper disse sidene er til glede og inspirasjon, men du kan også kontakte et av våre kontorer for ytterligere informasjon. (vi tar forbehold om skrivefeil i prislisten). Vi ønsker deg lykke til med valget! Drammens Hus & Hytter ble etablert i 1966, og planen var å masseprodusere elementer til hus og hytter. I begynnelsen var alle kundene våre selvbyggere,…