Greta ² Vestfold

Kontakt oss for pris
Bruksareal(M 2): 107
Bolig type: Tomannsbolig
Bolig type
Tomannsbolig
Bruksareal (M 2)
107
Bebygd areal (M 2)
128
Etasjer
1
Soverom
2
Bad
1
Bolig lengde (m)
N/A
Bolig bredde (m)
N/A
Kjeller
Nei
Garasje/Carport
Nei
Terrasse/Balkong
Nei
Energimerking
N/A

The space

  • Bebygd areal: 128

Beskrivelse

Greta ² Tomannsboliger

Planløsningen i dette huset er basert på en av våre bestselgende modeller. Alt på en flate betyr – alt ferdig når dere overtar huset.

Et hus man enkelt trives i

I denne husmodellen får dere to gode soverom, en flott åpen løsning på stue og kjøkken. Et stort romslig vaskerom – og alt dette på en flate. Du kan velge til med ekstra lave vinduer og helglasset dør i stuen slik at du også får bedre utsyn til ditt uteområde. For ytterligere å åpne opp mellom stue og kjøkken kan kjøl/ frys vris. Dekorvindu i soveromsgavl vil gi mer lys i rommet og et mer moderne preg i fasaden.

På kjøkkenet kan dere velge i ulike alternativer på hvitevarer slik at det best mulig passer deres behov. Her kan du også få inn et ekstra vindu over benkeplaten for å få mer lys inn på kjøkkenet. Snakk om å få et hus det er enkelt å trives i – god plass, enkelt vedlikehold, nytt og moderne, effektiv planløsning – og ikke minst en enkel og grei byggeprosess.

Video tour

Kontakt Agent

Älvsbyhus

Landsdekkende
Älvsbyhus er et internasjonalt konsern med virksomhet i Norge, Sverige og Finland. Firmaet ble etablert i 1944 som Norrfjärdens Träförädling. Utviklingen fortsatte og i 1960 ble det første Älvsbyhuset satt opp. Nå har over 40 000 hus blitt levert til Norge, Sverige og Finland. Älvsbyhus har fire egne fabrikker, tre i Sverige og en i Finland. Konsernet ledes av tredje generasjonen av familien Johansson – Kent og Stefan Johansson er VD og vice VD/byggsjef. Det meste i et Älvsbyhus produseres i egne produksjonsanlegg i Älvsbyn, Bjärnum, Vålberg og Kauhajoki i Finland. Älsbyhus lager ikke bare det ferdige huset, men også deler av innredningen i fabrikkene. Den rasjonelle produksjonen, samt at virksomheten kontrollerer hele verdikjeden fra skog til ferdig hus, gjør at du som kunde får en veldig gunstig pris på ditt hus. Med andre ord så kan vi ærlig konstantere at Älvsbyhus har en lang tradisjon i å bygge hus,…