Herregård Vestfold

Kontakt oss for pris
Bruksareal(M 2): 233.00
Bolig type: Enebolig
Bolig type
Enebolig
Bruksareal (M 2)
233.00
Bebygd areal (M 2)
162.70
Etasjer
2
Soverom
4
Bad
2
Bolig lengde (m)
16.85
Bolig bredde (m)
10.25
Kjeller
Nei
Garasje/Carport
Nei
Terrasse/Balkong
Nei
Energimerking
N/A

The space

  • Bebygd areal: 162.70

Beskrivelse

Herregård er et tydelig hus. Stort, men ikke arrogant. Taket leker mot himmelen, linjene er rolige, intime, som om det er viktig for huset å vise ærbødighet overfor omgivelsene. Mennesker vil trives i Herregård, både de som erobrer huset som sin bolig og vennene som kommer for å nyte husets gjestfrihet.

Den doble inngangsdøren til Herregård fører deg rett inn i den store hallen med trapp til annen etasje, toalett og en diskret garderobe. Du får tre stuer på hovedplanet, hvorav en er tenkt som ren peisestue. I tillegg får du et eget bibliotek eller arbeidsrom og et delikat kjøkken. Vaskerom og matbod ligger få skritt unna, førstnevnte med utgang til terreng. I annen etasje er det tre, eller fire åpne og flotte soverom og et fristende bad. Velger du bare å ta tre soverom i bruk får du en god loftsstue velegnet for gjester, som TV-stue eller hobbyrom. Bod for oppbevaring av klær som venter på neste årstid er selvsagt også med. Utebod hører også med, den sluker velvillig alt fra fiskestenger til høytrykksspyler og påhengsmotorer.

Leveransebeskrivelse

Utvendig:
LillesandHus hoveddør.
Grunnet kledning, hvit.
Hvitmalte vinduer med utenpåliggende sprosser.

Innvendig:
Hvitmalt profilert listverk.
Klassisk LillesandHus dekorbelistning på dører og vinduer.
Massive, hvitmalte dører og karmer.
Heltre furutrapp, lakkert eller hvitmalt.
Tidsriktig sanitærutstyr; dusjkabinetter, vegghengte toaletter mm.
Komplett innvendig elektrisk opplegg.

Energi og inneklima:
Energiøkonomisk isolert tak og vegger.
Varmegjenvinning i kombinasjon med ventilasjonsanlegg.

Sikkerhet:
Sikkerhetspakke m/tyveri og brannvarsling, gratis 1. år.
Godkjente rømningsveier, slukkeutstyr og barnesikring på vinduer.

Video tour

Kontakt Agent

Lillesandhus

Landsdekkende
Web:
www.lillesandhus.no
Drømmen om noe varig… LillesandHus ble etablert for flere tiår siden av en byggmester av den gamle skolen. Etableringen var et dristig foretagende. Ferdighusbølgen drev da, som nå, over landet. Hver bygd, hvert nes og gårdstun ble kledd i siste mote. Få etterspurte byggestil, nesten ingen snakket om miljø, tenkte på om huset passet tomten, eller viste respekt for den kulturarven vi forvalter i Norge. Det som skjedde utfordret vår grunnlegger. Han etablerte LillesandHus som en protest mot likegyldigheten og samtidig som en kjærlighetserklæring til det han opplevde som sant og ekte. Han tegnet hus etter modell av de gamle skipperhusene, han valgte skikkelige materialer og lot dyktige håndverkere bygge huset fra gulv til tak. Det er hans tanker, hans tro, hans handlekraft, som er LillesandHus også i dag. Det er hans idè vi bringer videre i hvert eneste hus vi bygger. Samtidig er våre hus gjenstand for kontinuerlig utvikling.…