Hisøy Vestfold

Kontakt oss for pris
Bruksareal(M 2): 160.00
Bolig type: Enebolig
Bolig type
Enebolig
Bruksareal (M 2)
160.00
Bebygd areal (M 2)
110.20
Etasjer
2
Soverom
4
Bad
2
Bolig lengde (m)
10.85
Bolig bredde (m)
12.05
Kjeller
Nei
Garasje/Carport
Nei
Terrasse/Balkong
Ja
Energimerking
C

The space

  • Bebygd areal: 110.20

Beskrivelse

Hisøy har et lekende ytre, som om de ulike tak flatene danser lett i perfekt harmoni. Som bølger nesten. Så passer det også godt inn i ethvert kystmiljø, Hisøy har skipperhusenes fasade og uttrykk. Vi tror glade mennesker vil ønske å bo i det, eller at de i hvert fall blir glade den dagen de flytter inn!

Inngangspartiet er på husets bakside, her finnes også en dør inn til vaskerommet som igjen står i direktekontakt med et usedvanlig stort kjøkken. Greit det når sølete småtasser- eller store karer- kommer inn fra lek og arbeid. Hallen har en egen nisje for garderobe, greit å henge av seg før ferden går inn i stua. Også stua er rimelig stor, pipa er plassert slik at du kan se ilden danse fra sofakroken. Stua kan lett deles i to,alt etter ditt ønske. Hvor mange mennesker som får soveplass bestemmes av behov, Vi tenker oss tre gode soverom, et deilig baderom, en snedig plassert bod og loftsstue med veranda.

Leveransebeskrivelse

Utvendig: 
LillesandHus hoveddør.
Grunnet kledning, hvit.
Hvitmalte vinduer med utenpåliggende sprosser.

Innvendig: 
Hvitmalt profilert listverk.
Klassisk LillesandHus dekorbelistning på dører og vinduer.
Massive, hvitmalte dører og karmer.
Heltre furutrapp, lakkert eller hvitmalt.
Tidsriktig sanitærutstyr; dusjkabinetter, vegghengte toaletter mm.
Komplett innvendig elektrisk opplegg.

Energi og inneklima: 
Energiøkonomisk isolert tak og vegger.
Varmegjenvinning i kombinasjon med ventilasjonsanlegg.

Sikkerhet:
Sikkerhetspakke m/tyveri og brannvarsling, gratis 1. år.
Godkjente rømningsveier, slukkeutstyr og barnesikring på vinduer.

Video tour

Kontakt Agent

Lillesandhus

Landsdekkende
Web:
www.lillesandhus.no
Drømmen om noe varig… LillesandHus ble etablert for flere tiår siden av en byggmester av den gamle skolen. Etableringen var et dristig foretagende. Ferdighusbølgen drev da, som nå, over landet. Hver bygd, hvert nes og gårdstun ble kledd i siste mote. Få etterspurte byggestil, nesten ingen snakket om miljø, tenkte på om huset passet tomten, eller viste respekt for den kulturarven vi forvalter i Norge. Det som skjedde utfordret vår grunnlegger. Han etablerte LillesandHus som en protest mot likegyldigheten og samtidig som en kjærlighetserklæring til det han opplevde som sant og ekte. Han tegnet hus etter modell av de gamle skipperhusene, han valgte skikkelige materialer og lot dyktige håndverkere bygge huset fra gulv til tak. Det er hans tanker, hans tro, hans handlekraft, som er LillesandHus også i dag. Det er hans idè vi bringer videre i hvert eneste hus vi bygger. Samtidig er våre hus gjenstand for kontinuerlig utvikling.…