Hoelsgaard Vestfold

Kontakt oss for pris
Bruksareal(M 2): 232
Bolig type: Enebolig med utleiedel
Bolig type
Enebolig med utleiedel
Bruksareal (M 2)
232
Bebygd areal (M 2)
166
Etasjer
3
Soverom
4
Bad
3
Bolig lengde (m)
16.6
Bolig bredde (m)
12.3
Kjeller
Ja
Garasje/Carport
Nei
Terrasse/Balkong
Ja
Energimerking
B

The space

  • Bebygd areal: 166

Beskrivelse

Hoelsgaard er en ekstraordinær enebolig i tre etasjer med utleieleilighet, tilpasset skrå tomt. Et bruksareal på 315 kvadratmeter gjør Hoelsgaard til det perfekte huset for familier som vil kombinere klasse og stil med god plass.

Hoelsgaard er kort fortalt husmodellen Austergaard med underetasje. Med et bruksareal på hele 315 kvadratmeter er Hoelsgaard en luksuriøs bolig med alt en stor og aktiv familie trenger: Fire romslige soverom, walk-in closets, atskilt kjøkken med tilhørende bod og vaskerom, stor stue, romslige bad på begge plan og loftsstue. I underetasjen er det godt med bodplass og et trimrom med eget bad som tilhører hovedenheten. Boden i tilknytning til trimrommet kan enkelt gjøres om til en badstue for en komplett velværeavdeling.

Den 50 kvadratmeter store utleieenheten har en smart planløsning med åpen stue-kjøkken-løsning, bad, bod og et stort soverom.

Den romslige hallen i 1. etasje med trapp opp til loftsetasjen sørger for en herskapelig velkomst inn i Hoelsgaard. Den store stua har utgang til to verandaer, og allromkjøkkenet har god plass til både kjøkkenøy og stort spisebord. I tillegg består etasjen av vaskerom, bad og to boder.

Loftsplanet har fire soverom, hvorav to har eget walk-in closet. Etasjeplanet inneholder også et stort bad, gang og en loftsstue med utgang til overbygd veranda.

Kontakt Agent

Bolig Partner

Landsdekkende
BoligPartner leverer arkitekttegnede hus, hytter og leiligheter innenfor ferdighuskonseptet og har mer enn 20 års fartstid som norsk boligbygger. Siden etableringen i 1993 har BoligPartner realisert mer enn 8 000 boligdrømmer for våre kunder. BoligPartner har per i dag passert 50 salgskontorer bestående av egeneide distriktskontorer og et omfattende forhandlernettverk landet rundt som til sammen sysselsetter over 450 ansatte. I tillegg har BoligPartner landets største fagmiljø innen norsk trehusproduksjon representert ved hovedkontoret på Tjuvholmen, Hamar. Vi har stort fokus på medarbeiderne våre og det å være en god arbeidsplass. BoligPartner har oppnådd sertifisering som en ”Great Place To Work-bedrift”, og hele 91 % av våre ansatte mener BoligPartner er en flott arbeidsplass. Innen utgangen av 2019 er målet vårt å offisielt være en av Norges tre beste arbeidsplasser.