Kefa Dua Vestfold

Kontakt oss for pris
Bruksareal(M 2): 121
Bolig type: Tomannsbolig
Bolig type
Tomannsbolig
Bruksareal (M 2)
121
Bebygd areal (M 2)
100.5
Etasjer
2
Soverom
4
Bad
2
Bolig lengde (m)
16.2
Bolig bredde (m)
11.5
Kjeller
Ja
Garasje/Carport
Nei
Terrasse/Balkong
Ja
Energimerking
N/A

The space

  • Bebygd areal: 100.5

Beskrivelse

Kefa Duo er to Kefa-hus satt sammen til en smart tomannsbolig med en bredde på bare 16,2 meter. Perfekt for vennepar som vil bo sammen, eller for boligutviklere på jakt etter en spennende prosjektbolig.

Kefa Duo er en innholdsrik tomannsbolig tiltenkt skrå tomter. Hver av leilighetene strekker seg over 136 kvadratmeter og inneholder 4 soverom, bad i begge etasjer og bod både inne og ute.

Inngangsdøra i underetasjen leder inn til en stor gang med god plass til oppbevaring av klær og sko. På den ene siden av gangen ligger 3 soverom på rekke og rad, mens hovedbadet og boden finnes på motsatt side. Den åpne stue-kjøkken-løsningen som åpenbarer seg på hovedplanet teller nesten 50 kvadratmeter, og her kan du nyte utsikten fra sofakroken én etasje over bakken.

Mens kjøkkenet og soverommet på hovedplanet har utgang til samme uteplass, har stua skyvedør ut til en flott, overbygd balkong.

Store vinduer i både stue og trappeløp, og en takhøyde på 2,60 meter, gir inntrykk av lyse og luftige rom med mye volum. Begge etasjene har ett soverom med hjørnevindu, og fasaden røffes opp ytterligere av murinnslag, treverk, glassrekkverk og stålsøyler.

Kefa Duo er en tøff tomannsbolig med leiligheter som passer ypperlig til par både med og uten barn.

Kontakt Agent

Archihus

Web:
www.archihus.no
Archihus er en helt ny huskjede som har BoligPartner-konsernets kompetanse og ressurser i ryggen. Vårt mål er å tilby funkishus og andre moderne hus som skiller seg ut og blir lagt merke til. Archihus ble født da BoligPartner-konsernet kjøpte huskjeden Håndverkshus av Hamar-arkitekt Kjell Johansen (68) våren 2016. Tegningsarkivet med husmodeller fra Håndverkshus 31 års lange virke inneholdt mange skatter, blant annet en husserie med funkisinspirerte hus tegnet i anledning tusenårsskiftet. Sammen med produktutviklere i BoligPartner har arkitekt Kjell nå redesignet husene i «milleniumsserien» til å bli moderne, tidsriktige Archihus som appellerer til den bevisste huskjøperen – han eller hun som ønsker seg noe ikke alle andre har. At Archihus er en del av BoligPartner-konsernet betyr i praksis at det er et nytt brand som kan utnytte all den kompetansen Norges største byggfaglige miljø har opparbeidet seg gjennom 23 år. Archihus har hovedkontoret sitt på Hamar, i samme lokaler som BoligPartner, noe som gir enkel tilgang til deres bygningsingeniører, arkitekter og markedsressurser. Archihus etterstreber å være en eksklusiv og moderne huskjede som fremhever arkitektur, egenart og personlig stil –  vi håper du liker…