Kefa Vestfold

Kontakt oss for pris
Bruksareal(M 2): 125
Bolig type: Enebolig med skråtomt
Bolig type
Enebolig med skråtomt
Bruksareal (M 2)
125
Bebygd areal (M 2)
107
Etasjer
2
Soverom
4
Bad
2
Bolig lengde (m)
11.5
Bolig bredde (m)
5.8
Kjeller
Ja
Garasje/Carport
Nei
Terrasse/Balkong
Ja
Energimerking
N/A

The space

  • Bebygd areal: 107

Beskrivelse

Kefa er et stilfullt og innholdsrikt hus tiltenkt smale, skrå tomter. De 142 kvadratmeterne inneholder en stor stue-kjøkken-løsning, 4 soverom, og bad i begge etasjer.

Inngangsdøra i underetasjen leder inn til en stor hall med god plass til smarte oppbevaringsløsninger. Til venstre ligger 3 soverom på rekke og rad, mens hovedbadet og boden finnes på motsatt side. Den åpne stue-kjøkken-løsningen som åpenbarer seg på hovedplanet teller over 50 kvadratmeter – her kan du virkelig nyte utsikten fra sofakroken én etasje over bakken. Mens stua har skyvedør ut til en flott overbygd balkong med glassrekkverk, har kjøkkenet utgang til en koselig uteplass med direkte tilgang til hagen.

Store vinduer i både stue og trappeløp, og en takhøyde på 2,60 meter, gir inntrykk av lyse og luftige rom med mye volum. Hver etasje har ett soverom med hjørnevindu, og miksen av store vindusflater, glassrekkverk, murfasade, treverk og stålsøyler skaper spennende kontraster i eksteriøret.

Kontakt Agent

Archihus

Web:
www.archihus.no
Archihus er en helt ny huskjede som har BoligPartner-konsernets kompetanse og ressurser i ryggen. Vårt mål er å tilby funkishus og andre moderne hus som skiller seg ut og blir lagt merke til. Archihus ble født da BoligPartner-konsernet kjøpte huskjeden Håndverkshus av Hamar-arkitekt Kjell Johansen (68) våren 2016. Tegningsarkivet med husmodeller fra Håndverkshus 31 års lange virke inneholdt mange skatter, blant annet en husserie med funkisinspirerte hus tegnet i anledning tusenårsskiftet. Sammen med produktutviklere i BoligPartner har arkitekt Kjell nå redesignet husene i «milleniumsserien» til å bli moderne, tidsriktige Archihus som appellerer til den bevisste huskjøperen – han eller hun som ønsker seg noe ikke alle andre har. At Archihus er en del av BoligPartner-konsernet betyr i praksis at det er et nytt brand som kan utnytte all den kompetansen Norges største byggfaglige miljø har opparbeidet seg gjennom 23 år. Archihus har hovedkontoret sitt på Hamar, i samme lokaler som BoligPartner, noe som gir enkel tilgang til deres bygningsingeniører, arkitekter og markedsressurser. Archihus etterstreber å være en eksklusiv og moderne huskjede som fremhever arkitektur, egenart og personlig stil –  vi håper du liker…