Kjøbmannsvig Vestfold

Kontakt oss for pris
Bruksareal(M 2): 154.00
Bolig type: Enebolig med skråtomt
Bolig type
Enebolig med skråtomt
Bruksareal (M 2)
154.00
Bebygd areal (M 2)
101.80
Etasjer
2
Soverom
3
Bad
2
Bolig lengde (m)
12.05
Bolig bredde (m)
8.45
Kjeller
Nei
Garasje/Carport
Nei
Terrasse/Balkong
Nei
Energimerking
N/A

The space

  • Bebygd areal: 101.80

Beskrivelse

Lunt, trivelig og med en smilende fasade. Kjøbmannsvig står på trygg grunn i gamle tradisjoner og i helt ny drakt. Det er som om huset selv inviterer og utfordrer. Som om det forteller at det er helt spesielt men likevel med glede vil tilpasse seg den som blir forelsket og vil erobre det som sitt hjem.

Kjøbmannsvig er et drømmehus med alt du trenger og mye mer. Du får to stuer eller en ekstra stor stue pluss et gjesterom om du vil. Kjøkkenet har plass for trivsel døgnet rundt og matbod og vaskerom tett på. Praktisk med et toalett med dør fra hallen, plass til klær er det også. Sesongklærne du ikke trenger i øyeblikket oppbevares i boden oppe, skråtaket åpner for muligheter for ytterligere lagringsplass.

De tre soverommene er store, badet er bare ørlite mindre. Huset er intimt og romslig på samme tid, med et hav av innrednings- og bruksmuligheter som kan skreddersys etter dine behov.

Leveransebeskrivelse

Utvendig: 
LillesandHus hoveddør.
Grunnet kledning, hvit.
Hvitmalte vinduer med utenpåliggende sprosser.

Innvendig: 
Hvitmalt profilert listverk.
Klassisk LillesandHus dekorbelistning på dører og vinduer.
Massive, hvitmalte dører og karmer.
Heltre furutrapp, lakkert eller hvitmalt.
Tidsriktig sanitærutstyr; dusjkabinetter, vegghengte toaletter mm.
Komplett innvendig elektrisk opplegg.

Energi og inneklima: 
Energiøkonomisk isolert tak og vegger.
Varmegjenvinning i kombinasjon med ventilasjonsanlegg.

Sikkerhet:
Sikkerhetspakke m/tyveri og brannvarsling, gratis 1. år.
Godkjente rømningsveier, slukkeutstyr og barnesikring på vinduer.

Video tour

Kontakt Agent

Lillesandhus

Landsdekkende
Web:
www.lillesandhus.no
Drømmen om noe varig… LillesandHus ble etablert for flere tiår siden av en byggmester av den gamle skolen. Etableringen var et dristig foretagende. Ferdighusbølgen drev da, som nå, over landet. Hver bygd, hvert nes og gårdstun ble kledd i siste mote. Få etterspurte byggestil, nesten ingen snakket om miljø, tenkte på om huset passet tomten, eller viste respekt for den kulturarven vi forvalter i Norge. Det som skjedde utfordret vår grunnlegger. Han etablerte LillesandHus som en protest mot likegyldigheten og samtidig som en kjærlighetserklæring til det han opplevde som sant og ekte. Han tegnet hus etter modell av de gamle skipperhusene, han valgte skikkelige materialer og lot dyktige håndverkere bygge huset fra gulv til tak. Det er hans tanker, hans tro, hans handlekraft, som er LillesandHus også i dag. Det er hans idè vi bringer videre i hvert eneste hus vi bygger. Samtidig er våre hus gjenstand for kontinuerlig utvikling.…