Kragerø Vestfold

Kontakt oss for pris
Bruksareal(M 2): 224.00
Bolig type: Enebolig med utleiedel
Bolig type
Enebolig med utleiedel
Bruksareal (M 2)
224.00
Bebygd areal (M 2)
150.80
Etasjer
2
Soverom
5
Bad
3
Bolig lengde (m)
10.25
Bolig bredde (m)
18.05
Kjeller
Nei
Garasje/Carport
Nei
Terrasse/Balkong
Nei
Energimerking
N/A

The space

  • Bebygd areal: 150.80

Beskrivelse

Stabilitet, ro, harmoni og hemmelighet! Sjarmerende Kragerø er ikke bare ett hus, taket dekker to boenheter! Fasaden sladrer ikke, men ser du bredsiden, blir det virkelig dimensjoner over herligheten. Bygg Kragerø hvor du vil, det hviler trygt på egen grunnmur i ethvert landskap.
De to boenhetene har separate innganger. Den største har skjermet inngangsparti, bod rett innenfor og inngangsdør til en åpen hall med rikelig garderobeplass. Fra hallen går du rett inn i et deilig kjøkken også kalt allrom, eller direkte inn i stua. Du får tre soverom i annen etasje, eller fire om du også innlemmer loftsstua som kvistrom. Badet har naturlig tilholdssted her oppe, det samme har en stor bod på nær åtte kvadratmeter samt en kaldbod. Nede er det et ekstra toalett i tilknytning til garderoben.

Den mindre boenheten har en komprimert men samtidig svært funksjonell løsning. Kjøkkenet og stua henger sammen, sitter du i sofaen er likevel oppvasken utenfor øyesyn, den lille vinkelen skjermer. Badet ligger på grunnplanet, vindfanget
har plass for yttertøyet. I annen etasje er det to soverom og virkelig god garderobeplass. Egen utebod fi nnes i tilknytning til inngangspartiet.

Leveransebeskrivelse

Utvendig: 
LillesandHus hoveddør.
Grunnet kledning, hvit.
Hvitmalte vinduer med utenpåliggende sprosser.

Innvendig: 
Hvitmalt profilert listverk.
Klassisk LillesandHus dekorbelistning på dører og vinduer.
Massive, hvitmalte dører og karmer.
Heltre furutrapp, lakkert eller hvitmalt.
Tidsriktig sanitærutstyr; dusjkabinetter, vegghengte toaletter mm.
Komplett innvendig elektrisk opplegg.

Energi og inneklima: 
Energiøkonomisk isolert tak og vegger.
Varmegjenvinning i kombinasjon med ventilasjonsanlegg.

Sikkerhet:
Sikkerhetspakke m/tyveri og brannvarsling, gratis 1. år.
Godkjente rømningsveier, slukkeutstyr og barnesikring på vinduer.

Video tour

Kontakt Agent

Lillesandhus

Landsdekkende
Web:
www.lillesandhus.no
Drømmen om noe varig… LillesandHus ble etablert for flere tiår siden av en byggmester av den gamle skolen. Etableringen var et dristig foretagende. Ferdighusbølgen drev da, som nå, over landet. Hver bygd, hvert nes og gårdstun ble kledd i siste mote. Få etterspurte byggestil, nesten ingen snakket om miljø, tenkte på om huset passet tomten, eller viste respekt for den kulturarven vi forvalter i Norge. Det som skjedde utfordret vår grunnlegger. Han etablerte LillesandHus som en protest mot likegyldigheten og samtidig som en kjærlighetserklæring til det han opplevde som sant og ekte. Han tegnet hus etter modell av de gamle skipperhusene, han valgte skikkelige materialer og lot dyktige håndverkere bygge huset fra gulv til tak. Det er hans tanker, hans tro, hans handlekraft, som er LillesandHus også i dag. Det er hans idè vi bringer videre i hvert eneste hus vi bygger. Samtidig er våre hus gjenstand for kontinuerlig utvikling.…