Ladegaard Vestfold

Kontakt oss for pris
Bruksareal(M 2): 414
Bolig type: Enebolig
Bolig type
Enebolig
Bruksareal (M 2)
414
Bebygd areal (M 2)
430
Etasjer
2
Soverom
4
Bad
4
Bolig lengde (m)
35.9
Bolig bredde (m)
18.4
Kjeller
Nei
Garasje/Carport
Ja
Terrasse/Balkong
Ja
Energimerking
B

The space

  • Bebygd areal: 430

Beskrivelse

Ladegaard er BoligPartners største husmodell; en ekstraordinær villa på 484 kvadratmeter med en planløsning som oppfyller de fleste drømmer. Dette er boligen for deg med utpreget sans for komfort og luksus.

Fasilitetene i første etasje ligger som perler på en snor: Hallen gir et mektig førsteinntrykk; trappeløpet splitter seg i to og leder til galleriet i andre etasje. Videre går man fra rom til rom. I 1. etasje finnes kjøkken, spisestue, peisestue, tv-stue, bibliotek, musikkrom, vinterhage og en egen soveromsavdeling med tilhørende walk-in closet og bad. For ikke å glemme dobbeltgarasjen, sportsboden med egen inngang og vaskerommet med tilhørende innvendig bod.

Det blir ikke mindre herskapelig i andre etasje. Hovedsoverommet har mulighet for peis, utgang til en overbygd balkong og et walk-in closet på over 16 kvadratmeter. Det tilhørende badet er på 21 kvadratmeter og må kunne kalles et drømmebad av de sjeldne. Ytterligere to soverom har hvert sitt bad – ideelt for gjester, venner eller store barn som kunne trenge litt privatliv. Uansett hva dine ønsker og behov skulle være, finnes det muligheter og løsninger med Ladegaard.

Video tour

Kontakt Agent

Bolig Partner

Landsdekkende
BoligPartner leverer arkitekttegnede hus, hytter og leiligheter innenfor ferdighuskonseptet og har mer enn 20 års fartstid som norsk boligbygger. Siden etableringen i 1993 har BoligPartner realisert mer enn 8 000 boligdrømmer for våre kunder. BoligPartner har per i dag passert 50 salgskontorer bestående av egeneide distriktskontorer og et omfattende forhandlernettverk landet rundt som til sammen sysselsetter over 450 ansatte. I tillegg har BoligPartner landets største fagmiljø innen norsk trehusproduksjon representert ved hovedkontoret på Tjuvholmen, Hamar. Vi har stort fokus på medarbeiderne våre og det å være en god arbeidsplass. BoligPartner har oppnådd sertifisering som en ”Great Place To Work-bedrift”, og hele 91 % av våre ansatte mener BoligPartner er en flott arbeidsplass. Innen utgangen av 2019 er målet vårt å offisielt være en av Norges tre beste arbeidsplasser.