Lao Vestfold

Kontakt oss for pris
Bruksareal(M 2): 133
Bolig type: Enebolig
Bolig type
Enebolig
Bruksareal (M 2)
133
Bebygd areal (M 2)
127
Etasjer
2
Soverom
3
Bad
2
Bolig lengde (m)
12.1
Bolig bredde (m)
9.4
Kjeller
Nei
Garasje/Carport
Ja
Terrasse/Balkong
Ja
Energimerking
N/A

The space

  • Bebygd areal: 127

Beskrivelse

Lao er et smart inndelt hus der kombinasjonen av saltak, takterrasse, buet inngangsparti og glassrekkverk gjør huset moderne og flott å se på.

Lao er en mer kvadratisk hustype – med garasje – tilpasset flat tomt. I 1. etasje finner man et romslig kjøkken med plass til et stort spisebord og kanskje også en tv? Om du ikke har behov for et stort kjøkken kan halve rommet enkelt gjøres om til et ekstra soverom eller kontor.

Hjørnevinduet på stua og vinduene i trappeløpet slipper inn mye lys, og gir en følelse av store rom med mye volum. De tre soverommene er alle plassert i 2. etasje. Hovedsoverommet har eget walk-in closet og en koselig loftsstue rett utenfor. Fra loftsstua kan du gå videre ut på en takterrasse på 26, 5 kvadratmeter som er delvis overbygd med pergola, noe som gjør det enkelt å skjerme mot sol, vind og regn om man ønsker det. Her kan man skape seg en koselig og skjermet krok – perfekt for de lune sommerkveldene. Glassrekkverket sørger også for godt utsyn.

Under takterrassen finnes en like stor garasje med dør inn til en romslig sportsbod.

Kontakt Agent

Archihus

Web:
www.archihus.no
Archihus er en helt ny huskjede som har BoligPartner-konsernets kompetanse og ressurser i ryggen. Vårt mål er å tilby funkishus og andre moderne hus som skiller seg ut og blir lagt merke til. Archihus ble født da BoligPartner-konsernet kjøpte huskjeden Håndverkshus av Hamar-arkitekt Kjell Johansen (68) våren 2016. Tegningsarkivet med husmodeller fra Håndverkshus 31 års lange virke inneholdt mange skatter, blant annet en husserie med funkisinspirerte hus tegnet i anledning tusenårsskiftet. Sammen med produktutviklere i BoligPartner har arkitekt Kjell nå redesignet husene i «milleniumsserien» til å bli moderne, tidsriktige Archihus som appellerer til den bevisste huskjøperen – han eller hun som ønsker seg noe ikke alle andre har. At Archihus er en del av BoligPartner-konsernet betyr i praksis at det er et nytt brand som kan utnytte all den kompetansen Norges største byggfaglige miljø har opparbeidet seg gjennom 23 år. Archihus har hovedkontoret sitt på Hamar, i samme lokaler som BoligPartner, noe som gir enkel tilgang til deres bygningsingeniører, arkitekter og markedsressurser. Archihus etterstreber å være en eksklusiv og moderne huskjede som fremhever arkitektur, egenart og personlig stil –  vi håper du liker…