Lekestue Vestfold

Kontakt oss for pris
Populær
Bruksareal(M 2): 5
Bolig type: Enebolig
Bolig type
Enebolig
Bruksareal (M 2)
5
Bebygd areal (M 2)
5
Etasjer
1
Soverom
1
Bad
N/A
Bolig lengde (m)
3.2
Bolig bredde (m)
2
Kjeller
Nei
Garasje/Carport
Nei
Terrasse/Balkong
Nei
Energimerking
B

The space

  • Bebygd areal: 5

Beskrivelse

Arkitektene har gitt Moderne-lekestuen et stramt og enkelt, men samtidig lekent uttrykk. Vinduene er plassert diagonalt i hjørnene, for optimale lys- og solforhold.

Det karakteristiske pulttaket er et velkjent signaturelement fra Moderne-serien, som passer godt på lekestuen. Eksteriøret kan med fordel males i både to og tre farger, for å tydeliggjøre lekestuens to panelretninger. Lekestuen passer utmerket sammen med våre hus i Moderne- og Quadra-serien.

I likhet med vår populære lekestue med Nostalgi-signatur, holder Moderne-lekestuen den samme høye kvaliteten som våre hus. Våre leverandører av dører og vinduer, Jømna og Norgesvinduet, har spesialdesignet miniatyrinngangsdør og vinduer med tolags energiglass med argongass til Moderne-lekestuen.

Moderne-lekestuen er så liten at du ikke trenger å søke kommunen om byggetillatelse. Samtidig er den stor nok til å ha mange bruksområder. Dersom du ønsker å få  maksimalt utnytte av lekestuen, er det mulig å legge inn strøm og bruke lekestuen som anneks i sommerhalvåret. Uansett om dette er barndomsdrømmen du aldri fikk – eller snekkerbua du alltid har drømt om – kan vi love deg at lekestuen vil glede hele familien, uansett alder.

Levering og pris

Moderne-lekestuen produseres etter hvert som vi får bestillinger og vi beregner ca. 5 ukers leveringstid. Ferie- og helligdager kommer i tillegg. Byggesettene kan hentes hos vår leverandør Gausdal Bruvoll i Gausdal kommune, Oppland – eller det kan sendes til en bestemt adresse. Frakt kommer i tillegg til byggesettprisen.

Byggesett koster 35.000,- pluss frakt. Kun tegninger koster 3.750,- Fraktprisen vil variere ut fra hvor langt byggesettet skal fraktes. Frakt fra Gausdal til for eksempel Drammen vil koste ca. 3.000,-

 

Kontakt Agent

Bolig Partner

Landsdekkende
BoligPartner leverer arkitekttegnede hus, hytter og leiligheter innenfor ferdighuskonseptet og har mer enn 20 års fartstid som norsk boligbygger. Siden etableringen i 1993 har BoligPartner realisert mer enn 8 000 boligdrømmer for våre kunder. BoligPartner har per i dag passert 50 salgskontorer bestående av egeneide distriktskontorer og et omfattende forhandlernettverk landet rundt som til sammen sysselsetter over 450 ansatte. I tillegg har BoligPartner landets største fagmiljø innen norsk trehusproduksjon representert ved hovedkontoret på Tjuvholmen, Hamar. Vi har stort fokus på medarbeiderne våre og det å være en god arbeidsplass. BoligPartner har oppnådd sertifisering som en ”Great Place To Work-bedrift”, og hele 91 % av våre ansatte mener BoligPartner er en flott arbeidsplass. Innen utgangen av 2019 er målet vårt å offisielt være en av Norges tre beste arbeidsplasser.