Lillesand Vestfold

Kontakt oss for pris
Bruksareal(M 2): 142.20
Bolig type: Enebolig
Bolig type
Enebolig
Bruksareal (M 2)
142.20
Bebygd areal (M 2)
99.60
Etasjer
2
Soverom
3
Bad
2
Bolig lengde (m)
10.25
Bolig bredde (m)
10.25
Kjeller
Nei
Garasje/Carport
Nei
Terrasse/Balkong
Nei
Energimerking
C

The space

  • Bebygd areal: 99.60

Beskrivelse

Det er noe med linjene i Lillesand. Noe trygt, noe evig. Nytt eller gammelt, huset synes å ha stått der bestandig. Du har sett det før en gang, hvilende på en knaus uti havgapet eller midt i småbyen. Selv i et boligfelt ser det ut som første huset som ble bygget, huset de andre i feltet kranser seg rundt. Du blir glad i Lillesand, det er et stolt, lyst og koselig hus.

Lillesand har en stor og lys vinkelstue du kan innrede etter lyst og behov. Du kan lage TV-stue, peisestue, finstue eller lekeavdeling. Kjøkkenet er romslig med god spiseplass. Matboden og vaskerommet ligger i praktisk nærhet. Vaskerommet har også egen utgang til terreng, det er gjennom denne døren regnværsføtter som trenger spyling bør komme inn. Plass til ved og hageredskaper har du i tilknytning til vindfanget. Loftet gir deg tre luftige soverom og en stue for morgenkaffe og utsikt. Legg også merke til krypboden med gode oppbevaringsmuligheter. Planløsningene i Lillesand kan om ønskelig byttes med de i Ågerøy.

Leveransebeskrivelse

Utvendig: 
LillesandHus hoveddør.
Grunnet kledning, hvit.
Hvitmalte vinduer med utenpåliggende sprosser.

Innvendig: 
Hvitmalt profilert listverk.
Klassisk LillesandHus dekorbelistning på dører og vinduer.
Massive, hvitmalte dører og karmer.
Heltre furutrapp, lakkert eller hvitmalt.
Tidsriktig sanitærutstyr; dusjkabinetter, vegghengte toaletter mm.
Komplett innvendig elektrisk opplegg.

Energi og inneklima: 
Energiøkonomisk isolert tak og vegger.
Varmegjenvinning i kombinasjon med ventilasjonsanlegg.

Sikkerhet:
Sikkerhetspakke m/tyveri og brannvarsling, gratis 1. år.
Godkjente rømningsveier, slukkeutstyr og barnesikring på vinduer.

Video tour

Kontakt Agent

Lillesandhus

Landsdekkende
Web:
www.lillesandhus.no
Drømmen om noe varig… LillesandHus ble etablert for flere tiår siden av en byggmester av den gamle skolen. Etableringen var et dristig foretagende. Ferdighusbølgen drev da, som nå, over landet. Hver bygd, hvert nes og gårdstun ble kledd i siste mote. Få etterspurte byggestil, nesten ingen snakket om miljø, tenkte på om huset passet tomten, eller viste respekt for den kulturarven vi forvalter i Norge. Det som skjedde utfordret vår grunnlegger. Han etablerte LillesandHus som en protest mot likegyldigheten og samtidig som en kjærlighetserklæring til det han opplevde som sant og ekte. Han tegnet hus etter modell av de gamle skipperhusene, han valgte skikkelige materialer og lot dyktige håndverkere bygge huset fra gulv til tak. Det er hans tanker, hans tro, hans handlekraft, som er LillesandHus også i dag. Det er hans idè vi bringer videre i hvert eneste hus vi bygger. Samtidig er våre hus gjenstand for kontinuerlig utvikling.…