Luminari Vestfold

Kontakt oss for pris
Bruksareal(M 2): 126
Bolig type: Enebolig
Bolig type
Enebolig
Bruksareal (M 2)
126
Bebygd areal (M 2)
105
Etasjer
2
Soverom
4
Bad
2
Bolig lengde (m)
10.6
Bolig bredde (m)
8.8
Kjeller
Nei
Garasje/Carport
Nei
Terrasse/Balkong
Ja
Energimerking
N/A

The space

  • Bebygd areal: 105

Beskrivelse

Luminari er et arealeffektivt hus der den buede balkongen skaper spennende kontraster til saltaket og vinduene i ulike rektangulære formater. Kombinasjonen av pusset mur og tre gir et røft uttrykk.

Det 136 kvadratmeter store huset rommer hele 4 soverom, 2 bad og 2 innvendige boder.

Fra gangen i første etasje har du dører inn til både kjøkken, stue, bad og bod. De store vinduene og den åpne stue-kjøkken-løsningen på 48 kvadratmeter gir en følelse av store rom med mye volum. Kjøkkenet har god plass til både øy og spisebord, og er det perfekte kjøkkenet for deg som liker å snakke med gjestene mens du lager mat. Utbygget i stua har dør ut til en stor platting der den buede balkongen i andre etasje delvis fungerer som tak.

I andre etasje har alle soverommene skråtak. Hovedsoverommet på 12 kvadratmeter har også dør ut til den buede balkongen, og det skal vanskelig gjøres å finne et sted der det er koseligere å innta morgenkaffen eller se sola gå ned.

Vil du se flere hus med buet balkong? Sjekk ut Mistral, Mistral med utleie og Muna.

”Det største fortrinnet med dette huset er utvilsomt den store og sosiale kjøkkenavdelingen. Den buede balkongen rett utenfor hovedsoverommet i andre etasje skaper, sammen med de buede inngangspartiene, spennende innslag i eksteriøret.”

Kontakt Agent

Archihus

Web:
www.archihus.no
Archihus er en helt ny huskjede som har BoligPartner-konsernets kompetanse og ressurser i ryggen. Vårt mål er å tilby funkishus og andre moderne hus som skiller seg ut og blir lagt merke til. Archihus ble født da BoligPartner-konsernet kjøpte huskjeden Håndverkshus av Hamar-arkitekt Kjell Johansen (68) våren 2016. Tegningsarkivet med husmodeller fra Håndverkshus 31 års lange virke inneholdt mange skatter, blant annet en husserie med funkisinspirerte hus tegnet i anledning tusenårsskiftet. Sammen med produktutviklere i BoligPartner har arkitekt Kjell nå redesignet husene i «milleniumsserien» til å bli moderne, tidsriktige Archihus som appellerer til den bevisste huskjøperen – han eller hun som ønsker seg noe ikke alle andre har. At Archihus er en del av BoligPartner-konsernet betyr i praksis at det er et nytt brand som kan utnytte all den kompetansen Norges største byggfaglige miljø har opparbeidet seg gjennom 23 år. Archihus har hovedkontoret sitt på Hamar, i samme lokaler som BoligPartner, noe som gir enkel tilgang til deres bygningsingeniører, arkitekter og markedsressurser. Archihus etterstreber å være en eksklusiv og moderne huskjede som fremhever arkitektur, egenart og personlig stil –  vi håper du liker…