Marsala Vestfold

Kontakt oss for pris
Bruksareal(M 2): 151
Bolig type: Enebolig med skråtomt
Bolig type
Enebolig med skråtomt
Bruksareal (M 2)
151
Bebygd areal (M 2)
110
Etasjer
2
Soverom
4
Bad
3
Bolig lengde (m)
12.5
Bolig bredde (m)
9.2
Kjeller
Ja
Garasje/Carport
Ja
Terrasse/Balkong
Ja
Energimerking
B

The space

  • Bebygd areal: 110

Beskrivelse

Pulttaket, terrasseløsningen, de særegne vindusflatene og boligens integrering med det skrånende terrenget, gjør Marsala til en karakteristisk bolig for Moderne-serien.

Marsala er virkelig et fleksibelt og moderne hus med alt hva en familie ønsker seg. Her er det rom for fire soverom, tre bad, en romslig kjøkken- og stueløsning, egen tv-stue samt overbyggde uteplasser.

Ønsker dere utleie, kan to av soverommene i underetasjen benyttes til hybler. Lettvint og enkelt. Marsala er tilpasset skrå tomt. Her kan du selv velge hovedatkomst til huset – enten fra underetasjen eller 1. etasje.

Kontakt Agent

Bolig Partner

Landsdekkende
BoligPartner leverer arkitekttegnede hus, hytter og leiligheter innenfor ferdighuskonseptet og har mer enn 20 års fartstid som norsk boligbygger. Siden etableringen i 1993 har BoligPartner realisert mer enn 8 000 boligdrømmer for våre kunder. BoligPartner har per i dag passert 50 salgskontorer bestående av egeneide distriktskontorer og et omfattende forhandlernettverk landet rundt som til sammen sysselsetter over 450 ansatte. I tillegg har BoligPartner landets største fagmiljø innen norsk trehusproduksjon representert ved hovedkontoret på Tjuvholmen, Hamar. Vi har stort fokus på medarbeiderne våre og det å være en god arbeidsplass. BoligPartner har oppnådd sertifisering som en ”Great Place To Work-bedrift”, og hele 91 % av våre ansatte mener BoligPartner er en flott arbeidsplass. Innen utgangen av 2019 er målet vårt å offisielt være en av Norges tre beste arbeidsplasser.