Midtgaard Vestfold

Kontakt oss for pris
Bruksareal(M 2): 146
Bolig type: Enebolig med skråtomt
Bolig type
Enebolig med skråtomt
Bruksareal (M 2)
146
Bebygd areal (M 2)
133
Etasjer
2
Soverom
3
Bad
2
Bolig lengde (m)
15.5
Bolig bredde (m)
9.6
Kjeller
Ja
Garasje/Carport
Nei
Terrasse/Balkong
Ja
Energimerking
B

The space

  • Bebygd areal: 133

Beskrivelse

Midtgaard er en flott familiebolig som er lett å like på grunn av sin stilrene fasade og praktiske planløsning.

Huset har valmet tak, er tilpasset skrå tomt, og er en tilgjengelig bolig med soverom i begge etasjer.

Hovedplanet i 1. etasje inneholder bad, stort soverom med utgang til egen veranda, og en stue med plass til flere sittegrupper og dør ut til en stor og delvis overbygd veranda.

Kjøkkenet er atskilt fra stua og har god plass til et spisebord. Underetasjen rommer to soverom, bad, bod og en koselig tv-stue – som enkelt kan tilpasses til å bli et fjerde soverom ved behov. Underetasjen i Midtgaard har også en alternativ inngang via sportsboden – og inngang i begge etasjer er utvilsomt praktisk. Tre boder med mye oppbevaringsplass er også noe av det som appellerer til mange.

De to verandaene med flotte uteplasser under gir Midtgaard en stilren og flott fasade – dette er absolutt et hus som er verdt å sjekke ut!

Kontakt Agent

Bolig Partner

Landsdekkende
BoligPartner leverer arkitekttegnede hus, hytter og leiligheter innenfor ferdighuskonseptet og har mer enn 20 års fartstid som norsk boligbygger. Siden etableringen i 1993 har BoligPartner realisert mer enn 8 000 boligdrømmer for våre kunder. BoligPartner har per i dag passert 50 salgskontorer bestående av egeneide distriktskontorer og et omfattende forhandlernettverk landet rundt som til sammen sysselsetter over 450 ansatte. I tillegg har BoligPartner landets største fagmiljø innen norsk trehusproduksjon representert ved hovedkontoret på Tjuvholmen, Hamar. Vi har stort fokus på medarbeiderne våre og det å være en god arbeidsplass. BoligPartner har oppnådd sertifisering som en ”Great Place To Work-bedrift”, og hele 91 % av våre ansatte mener BoligPartner er en flott arbeidsplass. Innen utgangen av 2019 er målet vårt å offisielt være en av Norges tre beste arbeidsplasser.