Minde Vestfold

Kontakt oss for pris
Populær
Bruksareal(M 2): 191.4
Bolig type: Enebolig med skråtomt
Bolig type
Enebolig med skråtomt
Bruksareal (M 2)
191.4
Bebygd areal (M 2)
151.1
Etasjer
2
Soverom
3
Bad
2
Bolig lengde (m)
15.4
Bolig bredde (m)
11.6
Kjeller
Nei
Garasje/Carport
Nei
Terrasse/Balkong
Ja
Energimerking
N/A

The space

  • Bebygd areal: 151.1

Beskrivelse

Storslagent herskapelig

Det er ikke noe som er beskjedent ved dette huset. Fra det harmoniske valmtaketog de stramme søylene, til de generøse og funksjonelle rommene i begge etasjer. Her kan du til og med få plass til et flygel!

Dette er den perfekte boligen for deg som vil ha et stort og innholdsrikt hus med mange muligheter for individuelle tilpasninger. Vi forstår godt at mange faller for akkurat Minde.

Video tour

Kontakt Agent

Blink Hus

Landsdekkende
Vi i Blink Hus skal gjøre det enklere for deg å bygge bolig. Når dere skal gjøre husdrømmen til virkelighet, er det viktig å velge en samarbeidspartner dere kan stole på. En samarbeidspartner som ordner alt dere har tenkt på og alt dere ikke visste måtte gjøres. En samarbeidspartner som finner den løsningen som passer best for dere. Som leverer det dere har bestemt dere for til den tiden som er lovet. Og som holder den høye kvaliteten dere både forventer og har fortjent En samarbeidspartner som har gjort bygge-prosessen enklere. Vi skal gjøre det enklere for deg å bygge bolig – enklere å få sitt eget. Akkurat slik dere ønsker å ha det. Blink Hus. Historikk BLINK ble etablert i 1967, under navnet ”Byggeringen”. Felles huskatalog og arkitekttjenester for eierbedriftene var sentrale oppgaver. I 1992 var det en større oppgradering innen selskapet, og produkt navnet ble endret til Blink Hus. Utover…