Mistral med utleie Vestfold

Kontakt oss for pris
Bruksareal(M 2): 181
Bolig type: Enebolig med utleiedel
Bolig type
Enebolig med utleiedel
Bruksareal (M 2)
181
Bebygd areal (M 2)
177
Etasjer
2
Soverom
3
Bad
2
Bolig lengde (m)
15.4
Bolig bredde (m)
11.8
Kjeller
Nei
Garasje/Carport
Nei
Terrasse/Balkong
Ja
Energimerking
N/A

The space

  • Bebygd areal: 177

Beskrivelse

Mistral med utleie er et flott hus med en 45 kvadratmeter stor utleieleilighet som kan gjøre det langt enklere å realisere husdrømmen.

Hovedenhetens 191 kvadratmeter inneholder blant annet en stor stue-kjøkken-løsning, 3 soverom, 2 bad, walk-in closet og loftsstue. Planløsningen er tradisjonell med kjøkken og stue i 1. etasje. Kjøkkenet er nesten 30 kvadratmeter stort med dør ut til uteplassen utenfor. Deler av uteplassen i 1. etasje er også under tak.

2. etasje inneholder en loftstue som med sine store vindusflater og en takhøyde på nærmere 5 meter, oser av volum.

Mistral har et modernistisk uttrykk, men både saltaket, den buede balkongen og de buede inngangspartiene bryter med det stramme, firkantede uttrykket. Taket gir også huset et industrielt, annerledes og tøft uttrykk.

Inngangspartiet til utleieleiligheten er godt skjermet fra hovedinngangen. Planløsningen i bileiligheten er smart inndelt med en 20 kvadratmeter stor stue-kjøkken-løsning med utgang til egen uteplass. I tillegg til bad og soverom har leiligheten også en praktisk bod.

Kontakt Agent

Archihus

Web:
www.archihus.no
Archihus er en helt ny huskjede som har BoligPartner-konsernets kompetanse og ressurser i ryggen. Vårt mål er å tilby funkishus og andre moderne hus som skiller seg ut og blir lagt merke til. Archihus ble født da BoligPartner-konsernet kjøpte huskjeden Håndverkshus av Hamar-arkitekt Kjell Johansen (68) våren 2016. Tegningsarkivet med husmodeller fra Håndverkshus 31 års lange virke inneholdt mange skatter, blant annet en husserie med funkisinspirerte hus tegnet i anledning tusenårsskiftet. Sammen med produktutviklere i BoligPartner har arkitekt Kjell nå redesignet husene i «milleniumsserien» til å bli moderne, tidsriktige Archihus som appellerer til den bevisste huskjøperen – han eller hun som ønsker seg noe ikke alle andre har. At Archihus er en del av BoligPartner-konsernet betyr i praksis at det er et nytt brand som kan utnytte all den kompetansen Norges største byggfaglige miljø har opparbeidet seg gjennom 23 år. Archihus har hovedkontoret sitt på Hamar, i samme lokaler som BoligPartner, noe som gir enkel tilgang til deres bygningsingeniører, arkitekter og markedsressurser. Archihus etterstreber å være en eksklusiv og moderne huskjede som fremhever arkitektur, egenart og personlig stil –  vi håper du liker…