Mistral Vestfold

Kontakt oss for pris
Bruksareal(M 2): 208
Bolig type: Enebolig
Bolig type
Enebolig
Bruksareal (M 2)
208
Bebygd areal (M 2)
154
Etasjer
2
Soverom
4
Bad
2
Bolig lengde (m)
13.6
Bolig bredde (m)
11.8
Kjeller
Nei
Garasje/Carport
Nei
Terrasse/Balkong
Ja
Energimerking
N/A

The space

  • Bebygd areal: 154

Beskrivelse

Store vinduer som strekker seg helt opp til mønet og den buede balkongen gir Mistral et modernistisk og tøft uttrykk. Dette er huset for deg som liker funkis-uttrykket, men foretrekker et hus med tradisjonell planløsning og saltak.

Mistral er et stort hus på 213 kvadratmeter med universell utforming i 1. etasje.

Planløsningen er tradisjonell med kjøkken og stue i 1. etasje, og loftsstue i 2. etasje. Huset har til sammen 4 soverom; ett i 1. etasje og 2 store soverom i tillegg til ”voksensonen” med hovedsoverom, walk-in closet og bad, i 2. etasje. Loftsstua med sine store vindusflater og en takhøyde på opptil nesten 5 meter, oser av volum.

Soverommet i 1. etasje har dør inn til badet. Entreen er også tilknyttet et kombinert bad- og vaskerom. Kjøkkenet er nesten 30 kvadratmeter stort med dør ut til uteplassen utenfor. Deler av uteplassen i 1. etasje er også under tak.

Mistral har et modernistisk uttrykk, men både saltaket og den buede balkongen bryter med det stramme, firkantede uttrykket. Stålplatene på taket gir også huset et annerledes og røft uttrykk.

Dette er et hus som passer like godt for småbarnsfamilier, som for familier med store barn som ønsker å trekke seg litt tilbake. Den universelle utformingen gjør også Mistral til et hus det er godt å bli gammel i.

Kontakt Agent

Archihus

Web:
www.archihus.no
Archihus er en helt ny huskjede som har BoligPartner-konsernets kompetanse og ressurser i ryggen. Vårt mål er å tilby funkishus og andre moderne hus som skiller seg ut og blir lagt merke til. Archihus ble født da BoligPartner-konsernet kjøpte huskjeden Håndverkshus av Hamar-arkitekt Kjell Johansen (68) våren 2016. Tegningsarkivet med husmodeller fra Håndverkshus 31 års lange virke inneholdt mange skatter, blant annet en husserie med funkisinspirerte hus tegnet i anledning tusenårsskiftet. Sammen med produktutviklere i BoligPartner har arkitekt Kjell nå redesignet husene i «milleniumsserien» til å bli moderne, tidsriktige Archihus som appellerer til den bevisste huskjøperen – han eller hun som ønsker seg noe ikke alle andre har. At Archihus er en del av BoligPartner-konsernet betyr i praksis at det er et nytt brand som kan utnytte all den kompetansen Norges største byggfaglige miljø har opparbeidet seg gjennom 23 år. Archihus har hovedkontoret sitt på Hamar, i samme lokaler som BoligPartner, noe som gir enkel tilgang til deres bygningsingeniører, arkitekter og markedsressurser. Archihus etterstreber å være en eksklusiv og moderne huskjede som fremhever arkitektur, egenart og personlig stil –  vi håper du liker…