Muna Vestfold

Kontakt oss for pris
Bruksareal(M 2): 145
Bolig type: Enebolig
Bolig type
Enebolig
Bruksareal (M 2)
145
Bebygd areal (M 2)
112
Etasjer
2
Soverom
3
Bad
2
Bolig lengde (m)
11.2
Bolig bredde (m)
8.8
Kjeller
Nei
Garasje/Carport
Nei
Terrasse/Balkong
Ja
Energimerking
N/A

The space

  • Bebygd areal: 112

Beskrivelse

Muna er et moderne hus med en smart planløsning og spennende fasade. Den buede balkongen mot hagesiden myker opp det ellers stramme eksteriøret.

Den 153 kvadratmeter store planløsningen rommer blant annet 3 soverom, 2 bad og loftstue. En romslig gang i 1. etasjen fører inn til en L-formet og åpen stue-kjøkken-løsningen på 55 kvadratmeter. Kjøkkenet har godt med benkplass og god plass til spisebord. Stua har store vindusflater mot hagesiden og er et rom der du virkelig kan sette deg ned for å nyte synet av omgivelsene omkring. Karnappet i stua har dør ut til en stor platting der den buede balkongen i 2. etasje delvis fungerer som tak.

De tre soverommene og badet i 2. etasje har skråtak. Loftsstua med de store vinduene åpner opp etasjen, og herfra kan du gå rett ut på den buede balkongen. Tenk å nyte morgenkaffen her mens man ser sola stå opp? Eller hva med å avslutte uka med et glass vin og en fantastisk solnedgang? Muna er et mellomstort hus som passer til mange.

Kontakt Agent

Archihus

Web:
www.archihus.no
Archihus er en helt ny huskjede som har BoligPartner-konsernets kompetanse og ressurser i ryggen. Vårt mål er å tilby funkishus og andre moderne hus som skiller seg ut og blir lagt merke til. Archihus ble født da BoligPartner-konsernet kjøpte huskjeden Håndverkshus av Hamar-arkitekt Kjell Johansen (68) våren 2016. Tegningsarkivet med husmodeller fra Håndverkshus 31 års lange virke inneholdt mange skatter, blant annet en husserie med funkisinspirerte hus tegnet i anledning tusenårsskiftet. Sammen med produktutviklere i BoligPartner har arkitekt Kjell nå redesignet husene i «milleniumsserien» til å bli moderne, tidsriktige Archihus som appellerer til den bevisste huskjøperen – han eller hun som ønsker seg noe ikke alle andre har. At Archihus er en del av BoligPartner-konsernet betyr i praksis at det er et nytt brand som kan utnytte all den kompetansen Norges største byggfaglige miljø har opparbeidet seg gjennom 23 år. Archihus har hovedkontoret sitt på Hamar, i samme lokaler som BoligPartner, noe som gir enkel tilgang til deres bygningsingeniører, arkitekter og markedsressurser. Archihus etterstreber å være en eksklusiv og moderne huskjede som fremhever arkitektur, egenart og personlig stil –  vi håper du liker…