Nøtterøy Vestfold

Kontakt oss for pris
Bruksareal(M 2): 139.30
Bolig type: Enebolig
Bolig type
Enebolig
Bruksareal (M 2)
139.30
Bebygd areal (M 2)
90.00
Etasjer
2
Soverom
3
Bad
1
Bolig lengde (m)
10.85
Bolig bredde (m)
9.35
Kjeller
Nei
Garasje/Carport
Nei
Terrasse/Balkong
Nei
Energimerking
N/A

The space

  • Bebygd areal: 90.00

Beskrivelse

Et sveitserhus i en eplehage. Duften av nybakt brød som slynger seg duftende gjennom vinduet. Pusle litt, leke litt, høste solbær og rips, smake på eplene som snart er modne. Være mett av dagen, hvile under trekronene – bilder fra fortidens Nøtterøy, visjoner for fremtiden. Din fremtid.

Nøtterøy er eksteriørmessig klassiskeren blant sveitserhus. Inne finner du også igjen stemningen fra den gang da,men huset er moderne lettstelt med god kommunikasjon mellom rommene. Du kommer inn i hallen og videre inn iden store stua som gjerne kan deles av slik at du får egenTV-stue, arbeidsrom eller gjesterom. Fra hallen er det dør til garderobe som via vaskerom leder inn til en bod. Fra hallen er det dør rett inn til kjøkkenet, praktisk når du har matvarer i bagasjen. Toalett er også riktig plassert ved inngangspartiet.Annen etasje har tre gode soverom med plass for skap, en lys loftstue med vindu mot verden, et fint bad og en romslig bod.

Leveransebeskrivelse

Utvendig: 
LillesandHus hoveddør.
Grunnet kledning, hvit.
Hvitmalte vinduer med utenpåliggende sprosser.

Innvendig: 
Hvitmalt profilert listverk.
Klassisk LillesandHus dekorbelistning på dører og vinduer.
Massive, hvitmalte dører og karmer.
Heltre furutrapp, lakkert eller hvitmalt.
Tidsriktig sanitærutstyr; dusjkabinetter, vegghengte toaletter mm.
Komplett innvendig elektrisk opplegg.

Energi og inneklima: 
Energiøkonomisk isolert tak og vegger.
Varmegjenvinning i kombinasjon med ventilasjonsanlegg.

Sikkerhet:
Sikkerhetspakke m/tyveri og brannvarsling, gratis 1. år.
Godkjente rømningsveier, slukkeutstyr og barnesikring på vinduer.

Video tour

Kontakt Agent

Lillesandhus

Landsdekkende
Web:
www.lillesandhus.no
Drømmen om noe varig… LillesandHus ble etablert for flere tiår siden av en byggmester av den gamle skolen. Etableringen var et dristig foretagende. Ferdighusbølgen drev da, som nå, over landet. Hver bygd, hvert nes og gårdstun ble kledd i siste mote. Få etterspurte byggestil, nesten ingen snakket om miljø, tenkte på om huset passet tomten, eller viste respekt for den kulturarven vi forvalter i Norge. Det som skjedde utfordret vår grunnlegger. Han etablerte LillesandHus som en protest mot likegyldigheten og samtidig som en kjærlighetserklæring til det han opplevde som sant og ekte. Han tegnet hus etter modell av de gamle skipperhusene, han valgte skikkelige materialer og lot dyktige håndverkere bygge huset fra gulv til tak. Det er hans tanker, hans tro, hans handlekraft, som er LillesandHus også i dag. Det er hans idè vi bringer videre i hvert eneste hus vi bygger. Samtidig er våre hus gjenstand for kontinuerlig utvikling.…