Odel Vestfold

Kontakt oss for pris
Bruksareal(M 2): 141.00
Bolig type: Enebolig
Bolig type
Enebolig
Bruksareal (M 2)
141.00
Bebygd areal (M 2)
89.90
Etasjer
2
Soverom
3
Bad
2
Bolig lengde (m)
11.45
Bolig bredde (m)
7.85
Kjeller
Nei
Garasje/Carport
Nei
Terrasse/Balkong
Nei
Energimerking
N/A

The space

  • Bebygd areal: 89.90

Beskrivelse

Odel nekter seg ingenting, det finner seg til rette overalt! Bygg det midt i byen og Odel er hjemme, bygg det på et byggefelt eller som våningshus, Odel bare står der som den naturligste ting i verden. Finn en vik og sett det opp- Odel synes å ha ankommet samtidig med fjellet det står på!

Odel har store, åpne rom. Fra et lunt inngangsparti kommer du inn i hallen og videre inn i en god stue i vinkel og med fløydør ut til terreng. Kjøkkenet er stort og veldisponert med vaskerom og bod som naboer. Bad får du i begge etasjene. Du kommer også til å sette pris på klesboden med adkomst fra dette soverommet, orden i garderoben sparer rydding som igjen skaper tid til mer meningsfylte aktiviteter! Loftsstua kan gjerne bli bibliotek eller en annen fredelig oase, valget er ditt – men vilter lek på morgenkvisten i denne stua blir neppe satt pris på av husets syvsovere!

Leveransebeskrivelse

Utvendig: 
LillesandHus hoveddør.
Grunnet kledning, hvit.
Hvitmalte vinduer med utenpåliggende sprosser.

Innvendig: 
Hvitmalt profilert listverk.
Klassisk LillesandHus dekorbelistning på dører og vinduer.
Massive, hvitmalte dører og karmer.
Heltre furutrapp, lakkert eller hvitmalt.
Tidsriktig sanitærutstyr; dusjkabinetter, vegghengte toaletter mm.
Komplett innvendig elektrisk opplegg.

Energi og inneklima: 
Energiøkonomisk isolert tak og vegger.
Varmegjenvinning i kombinasjon med ventilasjonsanlegg.

Sikkerhet:
Sikkerhetspakke m/tyveri og brannvarsling, gratis 1. år.
Godkjente rømningsveier, slukkeutstyr og barnesikring på vinduer.

Video tour

Kontakt Agent

Lillesandhus

Landsdekkende
Web:
www.lillesandhus.no
Drømmen om noe varig… LillesandHus ble etablert for flere tiår siden av en byggmester av den gamle skolen. Etableringen var et dristig foretagende. Ferdighusbølgen drev da, som nå, over landet. Hver bygd, hvert nes og gårdstun ble kledd i siste mote. Få etterspurte byggestil, nesten ingen snakket om miljø, tenkte på om huset passet tomten, eller viste respekt for den kulturarven vi forvalter i Norge. Det som skjedde utfordret vår grunnlegger. Han etablerte LillesandHus som en protest mot likegyldigheten og samtidig som en kjærlighetserklæring til det han opplevde som sant og ekte. Han tegnet hus etter modell av de gamle skipperhusene, han valgte skikkelige materialer og lot dyktige håndverkere bygge huset fra gulv til tak. Det er hans tanker, hans tro, hans handlekraft, som er LillesandHus også i dag. Det er hans idè vi bringer videre i hvert eneste hus vi bygger. Samtidig er våre hus gjenstand for kontinuerlig utvikling.…