Oksø Vestfold

Kontakt oss for pris
Populær
Bruksareal(M 2): 117.00
Bolig type: Enebolig
Bolig type
Enebolig
Bruksareal (M 2)
117.00
Bebygd areal (M 2)
126.60
Etasjer
1
Soverom
4
Bad
1
Bolig lengde (m)
12.65
Bolig bredde (m)
12.65
Kjeller
Nei
Garasje/Carport
Nei
Terrasse/Balkong
Nei
Energimerking
N/A

The space

  • Bebygd areal: 126.60

Beskrivelse

Oksø har kjærlighet til livet og respekt for årene! I dette huset kan du flytte inn som nyetablert og bo der til lenge etter at du har gått av med pensjon! Husets indre vil du sikkert ønske å forandre i takt med livet du lever i øyeblikket, men det ytre vil for all tid være like fortrolig tilstede som den dagen du flytter inn!

Oksø er et ett-planshus, et ganske frisk og innholdsrikt sådan – her går funksjonalitet og trivsel hånd i hånd. Fra vindfanget går det dører inn til to av husets soverom samt til bod og til hallen. Badet ligger i tilknytning til hallen, det gjør også det tredje soverommet. Stua er åpen og samtidig lun med mulighet for knitrende peis hygge. Den er stor med fløydør til haven, deles stua får huset fi re soverom. Kjøkkenet er kvadratisk med masse skapplass og hyggelig spiseplass til mange. Du får forresten enda en bod i Oksø, også den med dør fra terreng og dør til kjøkkenet. Greit å komme inn med handleposer denne veien!

Leveransebeskrivelse

Utvendig: 
LillesandHus hoveddør.
Grunnet kledning, hvit.
Hvitmalte vinduer med utenpåliggende sprosser.

Innvendig: 
Hvitmalt profilert listverk.
Klassisk LillesandHus dekorbelistning på dører og vinduer.
Massive, hvitmalte dører og karmer.
Heltre furutrapp, lakkert eller hvitmalt.
Tidsriktig sanitærutstyr; dusjkabinetter, vegghengte toaletter mm.
Komplett innvendig elektrisk opplegg.

Energi og inneklima: 
Energiøkonomisk isolert tak og vegger.
Varmegjenvinning i kombinasjon med ventilasjonsanlegg.

Sikkerhet:
Sikkerhetspakke m/tyveri og brannvarsling, gratis 1. år.
Godkjente rømningsveier, slukkeutstyr og barnesikring på vinduer.

Video tour

Kontakt Agent

Lillesandhus

Landsdekkende
Web:
www.lillesandhus.no
Drømmen om noe varig… LillesandHus ble etablert for flere tiår siden av en byggmester av den gamle skolen. Etableringen var et dristig foretagende. Ferdighusbølgen drev da, som nå, over landet. Hver bygd, hvert nes og gårdstun ble kledd i siste mote. Få etterspurte byggestil, nesten ingen snakket om miljø, tenkte på om huset passet tomten, eller viste respekt for den kulturarven vi forvalter i Norge. Det som skjedde utfordret vår grunnlegger. Han etablerte LillesandHus som en protest mot likegyldigheten og samtidig som en kjærlighetserklæring til det han opplevde som sant og ekte. Han tegnet hus etter modell av de gamle skipperhusene, han valgte skikkelige materialer og lot dyktige håndverkere bygge huset fra gulv til tak. Det er hans tanker, hans tro, hans handlekraft, som er LillesandHus også i dag. Det er hans idè vi bringer videre i hvert eneste hus vi bygger. Samtidig er våre hus gjenstand for kontinuerlig utvikling.…