Olavsgaard Vestfold

Kontakt oss for pris
Bruksareal(M 2): 123
Bolig type: Enebolig med utleiedel
Bolig type
Enebolig med utleiedel
Bruksareal (M 2)
123
Bebygd areal (M 2)
149
Etasjer
2
Soverom
3
Bad
2
Bolig lengde (m)
17.2
Bolig bredde (m)
9.6
Kjeller
Ja
Garasje/Carport
Nei
Terrasse/Balkong
Ja
Energimerking
B

The space

  • Bebygd areal: 149

Beskrivelse

Olavsgaard er en av de større eneboligene i Nostalgi-serien og det perfekte valget for deg som ønsker å bygge en familievennlig enebolig med utleieleilighet.

Hovedenheten har et bruksareal på 131 kvadratmeter fordelt på hovedplan og underetasje – med inngang på begge plan.

Hovedplanet består av et vindfang med garderobeløsning, innvendig bod, bad/vaskerom, gang, to soverom og en åpen stue- og kjøkkenløsning. Her får du et godt arbeidskjøkken med spiseplass og mulighet for barløsning – i tillegg til en lys og luftig stue med mulighet for peis og utgang til balkong. Går du trappen ned til underetasjen, finner du hovedenhetens tredje soverom, bad og en innvendig bod.

Sekundærleiligheten har et bruksareal på 67 kvadratmeter, i tillegg til en utvendig sportsbod på 5,3 kvadratmeter. Leiligheten rommer gang med garderobe, bad/vaskerom, innvendig bod, et romslig soverom og en åpen stue- og kjøkkenløsning med mulighet for peis.

Olavsgaard er utvilsomt en spennende bolig med mange muligheter som absolutt er verdt å sjekke ut.

Kontakt Agent

Bolig Partner

Landsdekkende
BoligPartner leverer arkitekttegnede hus, hytter og leiligheter innenfor ferdighuskonseptet og har mer enn 20 års fartstid som norsk boligbygger. Siden etableringen i 1993 har BoligPartner realisert mer enn 8 000 boligdrømmer for våre kunder. BoligPartner har per i dag passert 50 salgskontorer bestående av egeneide distriktskontorer og et omfattende forhandlernettverk landet rundt som til sammen sysselsetter over 450 ansatte. I tillegg har BoligPartner landets største fagmiljø innen norsk trehusproduksjon representert ved hovedkontoret på Tjuvholmen, Hamar. Vi har stort fokus på medarbeiderne våre og det å være en god arbeidsplass. BoligPartner har oppnådd sertifisering som en ”Great Place To Work-bedrift”, og hele 91 % av våre ansatte mener BoligPartner er en flott arbeidsplass. Innen utgangen av 2019 er målet vårt å offisielt være en av Norges tre beste arbeidsplasser.