Onyx Vestfold

Kontakt oss for pris
Bruksareal(M 2): 161
Bolig type: Enebolig
Bolig type
Enebolig
Bruksareal (M 2)
161
Bebygd areal (M 2)
114
Etasjer
2
Soverom
4
Bad
2
Bolig lengde (m)
17.2
Bolig bredde (m)
6.4
Kjeller
Nei
Garasje/Carport
Nei
Terrasse/Balkong
Ja
Energimerking
N/A

The space

  • Bebygd areal: 114

Beskrivelse

Onyx har saltak og er en variant av funkishuset Calisto. Et flott alternativ for deg som liker planløsningen og uttrykket til et funkishus, men som ikke kan bygge med flatt tak. Denne typen hus finnes det ikke mange av!

Eksteriøret og planløsningen til Onyx er identisk med husmodellen Calisto. Onyx har imidlertid saltak i stedet for flatt tak, samt ekstra skråvinduer i front som strekker seg 3,5 meter fra gulvet i stua og helt opp til mønet – noe som gir et helt fantastisk lys.

Onyx er et flott hus tilpasset skrå tomt. Begge etasjene har en ”sone” med soverom, bad og walk-in closet. Den åpne stue-kjøkken-løsningen er hele 46 kvadratmeter stor med skyvedør til uteplassen utenfor. Hovedplanet har også utgang til uteplass fra hovedsoverommet, samt en liten takterrasse i nærheten av kjøkkenet. Balkongen er bygd med pergola som enkelt kan tettes med markise eller seilduk om man ønsker å skjerme for sol og regn.

Fasaden kjennetegnes av mange store vinduer i ulike formater. Archihus sitt karakteristiske hjørnevindu tar naturen rett inn i stua, og det høye vinduet i trapperommet gir et unikt lys i hall og gang. Med en takhøyde på 2,60 føles rommene store og luftige.

Onyx er et hus med mange muligheter som enkelt kan tilpasses med hybel i underetasjen. To boder, et praktisk vaskerom og en romslig hall sørger for god oppbevaringsplass. De fire store vinduene i underetasjen gir en følelse av nærhet til omgivelsene – tenk å sitte her en vinterkveld omgitt av snø og mørke? Om sommeren kan du gå rett ut fra kjellerstua til en overbygd og delvis skjermet uteplass. Også fra hallen i underetasjen er det utgang til en uteplass.

Kontakt Agent

Archihus

Web:
www.archihus.no
Archihus er en helt ny huskjede som har BoligPartner-konsernets kompetanse og ressurser i ryggen. Vårt mål er å tilby funkishus og andre moderne hus som skiller seg ut og blir lagt merke til. Archihus ble født da BoligPartner-konsernet kjøpte huskjeden Håndverkshus av Hamar-arkitekt Kjell Johansen (68) våren 2016. Tegningsarkivet med husmodeller fra Håndverkshus 31 års lange virke inneholdt mange skatter, blant annet en husserie med funkisinspirerte hus tegnet i anledning tusenårsskiftet. Sammen med produktutviklere i BoligPartner har arkitekt Kjell nå redesignet husene i «milleniumsserien» til å bli moderne, tidsriktige Archihus som appellerer til den bevisste huskjøperen – han eller hun som ønsker seg noe ikke alle andre har. At Archihus er en del av BoligPartner-konsernet betyr i praksis at det er et nytt brand som kan utnytte all den kompetansen Norges største byggfaglige miljø har opparbeidet seg gjennom 23 år. Archihus har hovedkontoret sitt på Hamar, i samme lokaler som BoligPartner, noe som gir enkel tilgang til deres bygningsingeniører, arkitekter og markedsressurser. Archihus etterstreber å være en eksklusiv og moderne huskjede som fremhever arkitektur, egenart og personlig stil –  vi håper du liker…