Raumarheim Vestfold

Kontakt oss for pris
Bruksareal(M 2): 190
Bolig type: Enebolig
Bolig type
Enebolig
Bruksareal (M 2)
190
Bebygd areal (M 2)
145
Etasjer
2
Soverom
5
Bad
2
Bolig lengde (m)
14.3
Bolig bredde (m)
11.4
Kjeller
Nei
Garasje/Carport
Nei
Terrasse/Balkong
Ja
Energimerking
B

The space

  • Bebygd areal: 145

Beskrivelse

Raumarheim ligger trygt og stabilt inne på BoligPartners topp 5-liste over bestselgere. Antagelig er det kombinasjonen av fasaden med valmet tak og svalgang og innsidens gode planløsning som gjør Raumarheim til en favoritt.

Bestselgeren Raumarheim er et generøst, staselig og klassisk hus for flate tomter. Planløsningen er smart og 1. etasje inneholder ett soverom, bad/vaskerom, bod med utgang til svalgangen, stor stue med dobbeltdør ut til terrassen og et romslig og adskilt kjøkken. I tillegg er det en sportsbod ute på svalgangen. I andre etasje finnes en koselig loftstue med utgang til balkong, fire store soverom, bad og tre boder. Bodene kan enkelt gjøres om til walk-in closets. Raumarheim har i 2017 fått nytt rekkverk på balkongen.

Huset har et bruksareal på 214 kvadratmeter fordelt på to plan, og byr på mange smarte og familievennlige løsninger. Kjøkkenet er for eksempel forbundet med den innvendige boden, som mange velger å innrede som vaskerom. Stuen har mulighet for peis og doble terrassedører som leder ut i hagen. De fire soverommene i 2. etasje har alle god størrelse, og den romslige loftstua blir raskt barnas favorittkrok – her kan de trekke seg tilbake uten å føle at de er skjermet fra resten av huset.

I Raumarheim er innredningsmulighetene mange; her kan du få det gjesterommet, hjemmekontoret eller medieteket du alltid har drømt om.

Kontakt Agent

Bolig Partner

Landsdekkende
BoligPartner leverer arkitekttegnede hus, hytter og leiligheter innenfor ferdighuskonseptet og har mer enn 20 års fartstid som norsk boligbygger. Siden etableringen i 1993 har BoligPartner realisert mer enn 8 000 boligdrømmer for våre kunder. BoligPartner har per i dag passert 50 salgskontorer bestående av egeneide distriktskontorer og et omfattende forhandlernettverk landet rundt som til sammen sysselsetter over 450 ansatte. I tillegg har BoligPartner landets største fagmiljø innen norsk trehusproduksjon representert ved hovedkontoret på Tjuvholmen, Hamar. Vi har stort fokus på medarbeiderne våre og det å være en god arbeidsplass. BoligPartner har oppnådd sertifisering som en ”Great Place To Work-bedrift”, og hele 91 % av våre ansatte mener BoligPartner er en flott arbeidsplass. Innen utgangen av 2019 er målet vårt å offisielt være en av Norges tre beste arbeidsplasser.