Ravenna Vestfold

Kontakt oss for pris
Bruksareal(M 2): 147
Bolig type: Enebolig med skråtomt
Bolig type
Enebolig med skråtomt
Bruksareal (M 2)
147
Bebygd areal (M 2)
102
Etasjer
3
Soverom
4
Bad
2
Bolig lengde (m)
11.9
Bolig bredde (m)
8.9
Kjeller
Ja
Garasje/Carport
Ja
Terrasse/Balkong
Ja
Energimerking
B

The space

  • Bebygd areal: 102

Beskrivelse

Når det skal bygges i kupert terreng, blir vi utfordret på det byggtekniske. Ravenna er fjellgeita vår – en stilren og funkis-inspirert treplansbolig med 173 kvadratmeter i bruksareal.

Ravenna er boligen for de bratte tomtene i vanskelig terreng. Huset strekker seg over tre plan med smarte uteplasser integrert i fasadene. På toppen er en herlig takterrassen på nær 40 kvadratmeter – perfekt! Huset har til sammen fire soverom, to bad, wc og to innvendige boder.

I 2. etasje er det sosiale samlingspunktet med kjøkken og stue i åpen løsning. Garasje er integrert i underetasjen, men plasseringen kan endres om adkomst til huset er fra høyeste terrengnivå.

Kontakt Agent

Bolig Partner

Landsdekkende
BoligPartner leverer arkitekttegnede hus, hytter og leiligheter innenfor ferdighuskonseptet og har mer enn 20 års fartstid som norsk boligbygger. Siden etableringen i 1993 har BoligPartner realisert mer enn 8 000 boligdrømmer for våre kunder. BoligPartner har per i dag passert 50 salgskontorer bestående av egeneide distriktskontorer og et omfattende forhandlernettverk landet rundt som til sammen sysselsetter over 450 ansatte. I tillegg har BoligPartner landets største fagmiljø innen norsk trehusproduksjon representert ved hovedkontoret på Tjuvholmen, Hamar. Vi har stort fokus på medarbeiderne våre og det å være en god arbeidsplass. BoligPartner har oppnådd sertifisering som en ”Great Place To Work-bedrift”, og hele 91 % av våre ansatte mener BoligPartner er en flott arbeidsplass. Innen utgangen av 2019 er målet vårt å offisielt være en av Norges tre beste arbeidsplasser.