Sathu Vestfold

Kontakt oss for pris
Bruksareal(M 2): 177
Bolig type: Enebolig med utleiedel
Bolig type
Enebolig med utleiedel
Bruksareal (M 2)
177
Bebygd areal (M 2)
168
Etasjer
2
Soverom
5
Bad
2
Bolig lengde (m)
20.8
Bolig bredde (m)
8.2
Kjeller
Nei
Garasje/Carport
Nei
Terrasse/Balkong
Ja
Energimerking
N/A

The space

  • Bebygd areal: 168

Beskrivelse

Sathu er huset som har alt, og som vil bli lagt merke til! Her får du utleieleilighet, 5 soverom, egen voksensone, stor balkong, flere uteplasser og store glassflater som suger omgivelsene og lyset inn i huset.

Utvendig sørger kombinasjonen av murpussede felter, store vinduer, trepanel og stålsøyler for et røft og stilfullt uttrykk. Utkragingen ut fra stua gir også huset en ekstra dimensjon.

Sathu er et hus der livet leves i 2. etasje. Den åpne stue-kjøkken-løsningen er på hele 64 kvadratmeter og har skyvedør ut til en stor, overbygd balkong. Hovedplanet rommer også 2 soverom og en voksensone med hovedsoverom, walk-in closet og bad.

I underetasjen finnes ytterligere 2 soverom, et ekstra bad, en praktisk bod og en kjellerstue med skyvedør ut til en skjermet uteplass. Den 50 kvadratmeter store utleieleiligheten fyller resten. Bileiligheten har skjermet inngang på andre siden av huset, og når du går inn i entréen der finner du stue og kjøkken til høyre, samt soverom med inngang til bad og bod til venstre.

Kontakt Agent

Archihus

Web:
www.archihus.no
Archihus er en helt ny huskjede som har BoligPartner-konsernets kompetanse og ressurser i ryggen. Vårt mål er å tilby funkishus og andre moderne hus som skiller seg ut og blir lagt merke til. Archihus ble født da BoligPartner-konsernet kjøpte huskjeden Håndverkshus av Hamar-arkitekt Kjell Johansen (68) våren 2016. Tegningsarkivet med husmodeller fra Håndverkshus 31 års lange virke inneholdt mange skatter, blant annet en husserie med funkisinspirerte hus tegnet i anledning tusenårsskiftet. Sammen med produktutviklere i BoligPartner har arkitekt Kjell nå redesignet husene i «milleniumsserien» til å bli moderne, tidsriktige Archihus som appellerer til den bevisste huskjøperen – han eller hun som ønsker seg noe ikke alle andre har. At Archihus er en del av BoligPartner-konsernet betyr i praksis at det er et nytt brand som kan utnytte all den kompetansen Norges største byggfaglige miljø har opparbeidet seg gjennom 23 år. Archihus har hovedkontoret sitt på Hamar, i samme lokaler som BoligPartner, noe som gir enkel tilgang til deres bygningsingeniører, arkitekter og markedsressurser. Archihus etterstreber å være en eksklusiv og moderne huskjede som fremhever arkitektur, egenart og personlig stil –  vi håper du liker…