Skia Vestfold

Kontakt oss for pris
Bruksareal(M 2): 176
Bolig type: Enebolig med utleiedel
Bolig type
Enebolig med utleiedel
Bruksareal (M 2)
176
Bebygd areal (M 2)
212
Etasjer
2
Soverom
4
Bad
2
Bolig lengde (m)
18.4
Bolig bredde (m)
12.7
Kjeller
Nei
Garasje/Carport
Ja
Terrasse/Balkong
Ja
Energimerking
N/A

The space

  • Bebygd areal: 212

Beskrivelse

Skia er et stort funkishus med en elegant og eksklusiv innpakning. ​I tillegg til hovedenhetens 222 kvadratmeter inneholder huset en stor bileilighet – her er det virkelig ikke spart på noen ting.

Skia er dermed det perfekte huset for deg som ønsker å bygge stort, og finansiere deler av lånet ved hjelp av utleie.

Hovedenheten i Skia har en smart og innholdsrik planløsning med fire soverom og to bad. Tre av soverommene er plassert i én fløy på hovedplanet. Hovedsoverommet har egen balkong, walk-in closet og dør inn til badet. Husets fjerde soverom befinner seg i underetasjen – perfekt for tenåringen som ønsker å trekke seg litt tilbake.

En rett trapp opp fra gangen i underetasjen tar deg til kjøkkenet på hovedplanet, hvor det er mer enn nok plass til både spisebord og en øy med spiseplass rundt. Fra kjøkkenet er det dør ut til en romslig balkong med pergolatak og rekkverk av glass. En utvendig trapp med glassrekkverk tar deg videre ned til garasjen, med sportsboder, i underetasjen.

Favorittrommet for mange i dette huset vil utvilsomt være stuen. Store vindusflater kombinert med hjørnevinduer som slynger seg rundt utkragingen, gir et flott lys og en fantastisk romfølelse.

Utleieleiligheten på 72 kvadratmeter har et skjermet inngangsparti med egen uteplass. Innenfor døren finner du en entré med god skapplass. Bileiligheten innfrir kravene til «tilgjengelig boenhet» og den åpne stue-kjøkken-løsningen har god plass til både spisebord og sofa med tv-krok. Fra gangen har du dører inn til et stort soverom, en praktisk bod og et bad med plass til vaskemaskin.

Kontakt Agent

Archihus

Web:
www.archihus.no
Archihus er en helt ny huskjede som har BoligPartner-konsernets kompetanse og ressurser i ryggen. Vårt mål er å tilby funkishus og andre moderne hus som skiller seg ut og blir lagt merke til. Archihus ble født da BoligPartner-konsernet kjøpte huskjeden Håndverkshus av Hamar-arkitekt Kjell Johansen (68) våren 2016. Tegningsarkivet med husmodeller fra Håndverkshus 31 års lange virke inneholdt mange skatter, blant annet en husserie med funkisinspirerte hus tegnet i anledning tusenårsskiftet. Sammen med produktutviklere i BoligPartner har arkitekt Kjell nå redesignet husene i «milleniumsserien» til å bli moderne, tidsriktige Archihus som appellerer til den bevisste huskjøperen – han eller hun som ønsker seg noe ikke alle andre har. At Archihus er en del av BoligPartner-konsernet betyr i praksis at det er et nytt brand som kan utnytte all den kompetansen Norges største byggfaglige miljø har opparbeidet seg gjennom 23 år. Archihus har hovedkontoret sitt på Hamar, i samme lokaler som BoligPartner, noe som gir enkel tilgang til deres bygningsingeniører, arkitekter og markedsressurser. Archihus etterstreber å være en eksklusiv og moderne huskjede som fremhever arkitektur, egenart og personlig stil –  vi håper du liker…