Søgne Vestfold

Kontakt oss for pris
Bruksareal(M 2): 131.10
Bolig type: Enebolig
Bolig type
Enebolig
Bruksareal (M 2)
131.10
Bebygd areal (M 2)
93.60
Etasjer
2
Soverom
4
Bad
2
Bolig lengde (m)
9.65
Bolig bredde (m)
10.25
Kjeller
Nei
Garasje/Carport
Nei
Terrasse/Balkong
Nei
Energimerking
C

The space

  • Bebygd areal: 93.60

Beskrivelse

Søgne kan minne om en gammel los-stasjon på en av de mange øyene uti havgapet, et bilde av idyll. Husets stille tilstedeværelse gir det naturlig stor oppmerksomhet samtidig som de rene, klassiske linjene gjør at huset glir inn i ethvert landskap. Et landskap som inviterer på roturer ut til de ytterste skjærene en sensommerkveld for å hilse på krabbene som beiter i rura….

Søgne er et praktisk og hyggelig hus på alle måter, faktisk fikk vi byggeskikkprisen for Søgne for noen år siden! I vindfanget har du adkomst til boden og dør inn til den romslige hallen. Her inne er det trapp til annen etasje og rom for skap eller også en sittebenk. Hallen gir også direkte adgang til badet, praktisk for folk i farten. I stua er det fl øydør som seg hør og bør, rett ut i terrenget. Kjøkkenet er lunt med god plass for spisebord. Matbod og vaskerom ligger vegg i vegg- lurt for deg som liker å henge tøyet til tørk på varme sommerdager. Annen etasje har tre soverom med lune skråtak. Du får god plass til klær her oppe, i bod såvel som i romslig garderobe.

Leveransebeskrivelse

Utvendig: 
LillesandHus hoveddør.
Grunnet kledning, hvit.
Hvitmalte vinduer med utenpåliggende sprosser.

Innvendig: 
Hvitmalt profilert listverk.
Klassisk LillesandHus dekorbelistning på dører og vinduer.
Massive, hvitmalte dører og karmer.
Heltre furutrapp, lakkert eller hvitmalt.
Tidsriktig sanitærutstyr; dusjkabinetter, vegghengte toaletter mm.
Komplett innvendig elektrisk opplegg.

Energi og inneklima: 
Energiøkonomisk isolert tak og vegger.
Varmegjenvinning i kombinasjon med ventilasjonsanlegg.

Sikkerhet:
Sikkerhetspakke m/tyveri og brannvarsling, gratis 1. år.
Godkjente rømningsveier, slukkeutstyr og barnesikring på vinduer.

Video tour

Kontakt Agent

Lillesandhus

Landsdekkende
Web:
www.lillesandhus.no
Drømmen om noe varig… LillesandHus ble etablert for flere tiår siden av en byggmester av den gamle skolen. Etableringen var et dristig foretagende. Ferdighusbølgen drev da, som nå, over landet. Hver bygd, hvert nes og gårdstun ble kledd i siste mote. Få etterspurte byggestil, nesten ingen snakket om miljø, tenkte på om huset passet tomten, eller viste respekt for den kulturarven vi forvalter i Norge. Det som skjedde utfordret vår grunnlegger. Han etablerte LillesandHus som en protest mot likegyldigheten og samtidig som en kjærlighetserklæring til det han opplevde som sant og ekte. Han tegnet hus etter modell av de gamle skipperhusene, han valgte skikkelige materialer og lot dyktige håndverkere bygge huset fra gulv til tak. Det er hans tanker, hans tro, hans handlekraft, som er LillesandHus også i dag. Det er hans idè vi bringer videre i hvert eneste hus vi bygger. Samtidig er våre hus gjenstand for kontinuerlig utvikling.…